Ciciş Kardeşler Alaçatı'da neden kavga etti?

'Cicişler' olarak tanınan Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler, Çeşme'de saç saça baş başa birbirine girerek birbirini yerlerde sürükledi.

Ciciş Kardeşler Alaçatı'da neden kavga etti?
Habertürk'ün haberine göre 'Cicişler' olarak tanınan Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşlerin Alaçatı'da saç saça baş başa kavgaları magazin gündemine oturmuştu. Kavganın nedenini ise Esra Ersoy anlattı...

İŞTE O ANLAR (VİDEO)

Kız kardeşinin telefonunu izinsiz aldığını ve geri vermediği için kavga ettiklerini söyleyen Esra, sözlerine şöyle devam etti:

"Kardeşimin telefonunu izinsiz şekilde aldım mekandan çıkarken. Sebebi anlatmam uzun sürer telefonu vermemi istedi vermedim. Birkaç kez istedi vermedim o sırada sinirlenip saçıma yapıştı. Alaçatı sokakları taşlı olduğu içinde yere düştüm. Düşünce yerden sürükleniyormuşum gibi görünüyor. Bende inatçı olduğum için telefonu vermedim sonra insanlar geldi ayırmak için. Oda inat etti sonra biri gelip telefonu benden alıp verdi o arada da saçımı bıraktı."

Görüntülerin ardından reklam iddiaları ortaya atıldığını söyleyen Esra, "Böyle reklam mı olur rezalet görüntüler. Böyle görüntüler yüzünden dünyaca ünlü markaların reklam yüzü olamıyoruz." dedi.

İLK VUKUATLARI DEĞİL...

"Cicişler" olarak tanınan Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy kardeşler geçtiğimiz aylarda Etiler’de ikamet ettikleri evde birbirine girmişti. Polislerin zorla ayırdığı kavganın sonu hastanede bitmişti.

Kardeşlerin vukuatları bunlarla da sınırlı değil. Katıldıkları bir davette görevli ile tartışan kardeşler daha sonra görevliyi darp etmişti.

Polis ile de defalarca tartışıp kavga eden 'Ciciş' kardeşler bir süre psikolojik tedavi görmüştü.