Cihan Yıldız’dan yeni single: “Sevgilim üzgünüm”

Cihan Yıldız, üç yıl aradan sonra, “Sevgilim üzgünüm” adlı şarkısıyla dinleyicileriyle buluştu. Şarkının sözleri, mümkünsüz aşklara yelken açan şiddetli sevginin, sevdalılar arasında unutulmasının zorluğunu anlatıyor.

Cihan Yıldız'dan yeni single

Bugüne kadar beş albüm çıkaran Cihan Yıldız, içeriklerini bazen kendi yazdığı sahne projelerinde birçok isimle farklı çalışmalar yaptı. Bir yandan eğitimine devam ederken, diğer yandan da solo kariyerine ivme kazandırmaya çalıştı.

Şarkıda bazen kalmanın daha zor olabileceğini söyleyen Cihan Yıldız, aşkı anlatan tüm kelimelerin, yeri gelip bıçak gibi tüm manaları yok edebileceğini, geriye gururdan başka bir şey kalmayacağını anlatıyor.

Söz ve müziği Tanıl Özbek’e, düzenlemesi Alper Atakan’a ait “Sevgilim üzgünüm” şarkısı için Cihan Yıldız, ”İlk defa bir şarkıyı, dinler dinlemez, kimseden onay beklemeden, tamamen yüreğimin sesine kulak verip aldım. Umarım, yorumlarken bende yarattığı duygular, dinleyiciye de geçecektir” dedi.

“Sevgilim üzgünüm” 28 Mart 2017’de Kınay Production etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.
 
SEVGİLİM ÜZGÜNÜM

Bu aşkın seni de beni de perişan edecek
Yıllardır içimde bir ukde bir sürü kelime
Sanma ki yaşarım bu aşkı yeniden delice
Zor olmazdı unutmak hiç izi olmasa anıların

Sen çoktan kaybettin benim gibi seveni
Dokunmuyor ki sözlerin kesse de bıçak gibi

Sevgilim üzgünüm
Ben bu aşka küskünüm
Yarını olmayan aşklarda yoktur gözüm

Söz-Müzik: Tanıl Özbek


CİHAN YILDIZ BİYOGRAFİ

1980 yılında Elazığ’da dünyaya geldi. Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Çok Sesli Batı Müziği Korosu’nda koristlik yaptı. Daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ni burslu olarak kazandı. Buradaki eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuarı Şan Eğitimi Bölümü’nü kazanarak akademik kariyerine devam etti. Halen, Haliç Üniversitesi Konsevatuarı’nda yüksek lisans eğitimine devam ediyor.

Konular Müzik