Çılgına dönen kadını kimse sakinleştiremedi!

Antalya'da çıkan yangında bitişik haldeki iki ev kullanılamaz hale geldi. Anne ve babasının oturduğu sokakta yangın çıktığı haberini alan Safiye Taş, panikle olay yerine koştu. Taş, güçlükle sakinleştirildi.

Çılgına dönen kadını kimse sakinleştiremedi!
Hürriyet'te yer alan habere göre yangın, bu sabah Tahılpazarı Mahallesi 452 Sokak üzerindeki biri boş, diğerinde kağıt toplayıcının kaldığı 2 evde meydana geldi. Sokak üzerindeki birbirine bitişik 23 numaralı evden duman çıktığını gören 25 numaralı evin sahibi Erol Birlik, önce itfaiyeyi, ardından polisi aradı. İftaiye ekipleri gelene kadar kendi imkanları ile söndürmeye çalışan Erol Birlik, başarılı olamayınca yangının kendi evine sıçrayacağı endişesi ile sinir krizi geçirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri belirtilen adrese kısa sürede ulaşırken, alevler bu kez 21 numaralı eve sıçradı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği aldığı yangın bölgesindeki sokakların dar olmasından dolayı itfaiye ekipleri çalışmakta zorluk çekti.

Bu arada, anne ve babasının oturduğu sokakta yangın çıktığı haberini alan Safiye Taş, büyük korkuyla olay yerine geldi. Babası Nafiz, annesi Dudu, kardeşleri Mustafa ve Savaş Zan'ın oturduğu evin yandığını zanneden Safiye Taş, sinir krizi geçirdi. Anne ve babasının yanan evde olduğunu düşünen Safiye Taş, itfaiye araçlarının arasından çıkan kardeşi Mustafa Zan'a sarılarak ağladı. Safiye Taş, anne ve babasının da iyi olduğunu öğrenince sakinleşti. İtfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından 2 evdeki yangını söndürdü.

Alevleri ilk fark eden Erol Birlik, yanan evlerden birinde Adana'dan geldiğini öğrendiği 40-45 yaşlarında kağıt toplayıcının kaldığını belirterek, "15 dakika önce dışardaydım ve bir şey yoktu. Sonra evime girdim ve dumanı gördüm. Çıktığımda her yeri alev sarmıştı" dedi. Yanan evlerden birinin boş olduğunu söyleyen Mustafa Zan ise diğerine bir kişinin yeni taşındığını belirterek, "Kağıt toplayıcısıydı. Yangının bizim eve sıçrayacağından korktuk. Ben kardeşim, annem ve babamla evde uyuyordum. Alevlere uyandım" diye konuştu.

Çılgına dönen kadını kimse sakinleştiremedi!