Cinayet sanığı cezaevinde kendini astı

Kütahya'da, bir süre imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı 50 yaşındaki Ömriye Uçar'ın oğlu 30 yaşındaki Hüseyin Saka'yı öldürüp, Uçar ile akrabası 60 yaşındaki Fatma Kaçmaz'ı yaralayan 50 yaşındaki Dursun Kaynar, cezaevinde kendini asarak intihar etti.

Cinayet sanığı cezaevinde kendini astı
Sabah'ta yer alan habere göre Kütahya'da yaşayan Ömriye Uçar, bir süre imam nikahlı olarak birlikte yaşadığı TIR şoförü Dursun Kaynar'dan ayrılıp 5 Ekim 2015 tarihinde 70 yaşındaki İbrahim Doğan ile evlendi. Bu duruma sinirlenen Dursun Kaynar, Kütahya Belediye Evlendirme Memuruğu binasından çıkışta, otomobile binen Ömriye Uçar ile yanındakilere pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Silahtan çıkan saçmaların isabet ettiği Ömriye Uçar, oğlu Hüseyin Saka ve akrabası Fatma Kaçmaz yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Hüseyin Saka, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Gözaltına alınan Dursun Kaynar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.

YATAK ÇARŞAFIYLA KENDİNİ ASTI!

Bir kişiyi öldürmek, 2 kişiyi yaralamak suçundan tutuklu bulunan Dursun Kaynar, dün tutuklu bulunduğu Kütahya E Tipi Cezaevi'nde yatak çarşafıyla kendini asarak intihar etti. Kaynar'ın cenazesi, yapılan otopsisinin ardından bugün Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'ne bağlı Kayararası Köyü'nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.