Çıraktan çelme: 1-1

Sergen Yalçın eski hocası Fatih Terim'i üzdü. Djalma Campos'un umulmadık golüyle geri düşen Aslan, Feghouli'nin bazukasıyla karşılık verebildi; iki altın puan uçup gitti.

Çıraktan çelme: 1-1
Türkiye Gazetesi'nden Burhan Can Terzi'nin haberine göre yoğun bir transfer dönemi geçiren ve son iki gün taraftarını sevince boğan Galatasaray, dün zorlu Alanya deplasmanında ummadığı puan kayıpları yaşadı. Cimbom, deyim yerindeyse facia bir ilk yarı oynadı. Ev sahibi ekip özellikle merkez orta sahada Galatasaray’a top göstermedi. Sarı-kırmızılıların rakip kaleyi göremediği ilk 45’te Mitroglou da topla buluşmakta çok zorlandı ve tehlike oluşturan taraf Sergen Yalçın’ın öğrencileri oldu. Mariano’nun sakatlanıp, Ömer Bayram’ın oyuna dahil olması da sarı-kırmızılıları olumsuz etkiledi. 13’te sağdan gelişen atakta top ceza sahası içindeki Cisse’ye geldi ve Senegalli sert vurdu. Köşeye giden topu Muslera son anda çıkardı. 39’da hızlı gelişen Alanya atağında sol çaprazda topu alan Fernandes açıyı bulup sert vurdu, Muslera topu iki hamlede güçlükle tuttu.

BASKI KURAMADI

Sürekli golü zorlayan Alanyaspor devre arasına girilirken büyük sevinç yaşadı. 45+4’te atılan uzun topu Fernandes ceza sahası dışında indirdi, Djalma hiç bekletmeden uzaklardan kaleye yüksek aşırtma bir vuruş gönderdi. Muslera’nın uzanamadığı top filelerle buluştu: 1-0. İkinci yarıda tempoyu yükselten Cimbom etkin olmaya başladı. 52’de Belhanda müthiş bir dönüşün ardından aynı güzellikte ara pasını da attı, Feghouli sağdan neredeyse sıfırdan topu tavana astı: 1-1. Mitroglou’nun yerine oyuna giren Sinan net bir fırsatı harcarken maç 60’tan sonra tekrar Alanya’nın istediği formata geldi. Son bölümde karşılıklı ataklar yaşanırken, Galatasaray galibiyeti getirecek baskı ve hücumları gerçekleştiremedi. Alanya’da puanlar paylaşıldı.
Konular Spor Haberleri