City of Bosses dergisi sektöre taze kan getirdi

City of Bosses dergisi ile Türk medya dünyasına taze kan geldi.

City of Bosses dergisi sektöre taze kan getirdi

Medya dünyasının ve sosyal hayatın yakından tanıdığı bir isim olan Emrah Öztürk’ün önderliğinde 4 ay önce yayın hayatına başlayan City of Bosses, sektöre ses getiren bir giriş yaptı. Turizmden modaya, sağlıktan iş dünyasına, teknolojiden sanata spordan magazine ve lüks yaşamın öne çıktığı her konudan haberin yer aldığı City of Bosses, keyif veren röportajları, ilgi uyandıran dosya konuları, bilgilendiren ve bilinçlendiren haberleri ile dikkat çekti.

İletişimin temel taşlarından birinin basın yayın kuruluşları olduğunu söyleyen City of Bosses Dergisi İmtiyaz Sahibi Emrah Öztürk, “Gerek düşüncenin oluşturulması, gerekse açıklanması aşamalarında basın, kitlelere ulaşılmasında en önemli araçtır. Ben ve ekibim de bu önemli araçta aktif rol almak için yola çıktık. 4’üncü sayımızı geride bırakmanın mutluluğunu yaşarken, aldığımız övgü dolu yorumlar ile yine ses getirecek sayılara imza atmak için yelken açtık” dedi.

Bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve keyif vermek hedefiyle City of Bosses’ı hazırladıklarını anlatan Emrah Öztürk, “Genç, dinamik, tecrübeli ekibimizin özverili ve disiplinli çalışması ile her sayımız; kütüphanelerde saklanacak ve arşiv niteliğinde olacak” diye konuştu. 

City of Bosses dergisi sektöre taze kan getirdi

City of Bosses dergisi sektöre taze kan getirdi - Resim : 2

City of Bosses dergisi sektöre taze kan getirdi - Resim : 3

City of Bosses dergisi sektöre taze kan getirdi - Resim : 4