City's de Marilyn Monroe sürprizi

Marilyn Monroe’nun dünyaca ünlü benzeri Memory Monroe, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Nişantası City’s’de kutladı. Monroe, City’s’de karşılaştığı Nuri Sesigüzel’in seslendirdiği şarkıyla da dans etti.

City's de Marilyn Monroe sürprizi

Dünya markalarının buluşma noktası City’s 14 Şubat’a özel hazırladığı etkinlik ve şovlarla Sevgililer Günü’ne damga vurdu. Marilyn Monroe’nun, Cannes Film Festivali’nde ilk kez ortaya çıkan ve tüm dünyanın dikkatini çeken Memory Monroe City’s’de şov yaptı. Marilyn Monroe’nun en sevilen şarkılarını seslendiren ünlü tribute sanatçısı, mimikleri, kıyafetleri ve sesiyle Marilyn Monroe’yu aratmadı.

NURİ SESİGÜZEL SÖYLEDİ MONROE OYNADI

City’s Mahalle’de yaptığı şov sırasında Nuri Sesigüzel’le karşılaşan Memory Monroe, ünlü türkücüyü de şovuna dahil etti. Nuri Sesigüzel’i öperek Sevgililer Günü’nü kutlayan Monroe önce ünlü türkücüye şarkı söyledi. Daha sonra mikrofonu eline alan Sesigüzel, Memory Monroe’ya hitaben ‘Kara Kaş Gözlerin Elmas, Bu Güzellik Sende de Kalmaz’ isimli şarkıyı seslendirdi. Sesigüzel şarkı söylerken Memory Monroe ise göbek attı. İkilinin şovu kahkahalar ve alkışlarla izlendi.

TEMİZLİKÇİLİKTEN SAHNE ŞOVUNA!

Hollanda doğumlu aktrist ve şarkıcı Claudia Kooij, Marilyn Monroe’ ya benzerliğiyle başlayan kariyerine ilk olarak bir arkadaşının doğum günü partisinde başladı. 65. Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıya çıkarak Monroe ile benzerliği ile tüm şov dünyasında şok etkisi yarattı.
Marilyn hakkında araştırma yaparken onun büyük bir hayranı oldu ve hatırasını canlı tutmaya katkı sağlamak amacıyla da sahne adını Memory Monroe yaptı. Avrupa’nın en iyi MM tribute artisti olarak tescillendi ve ödül kazandı.

Kooij, Marilyn’nin kostümlerinin pek çoğunun replikasına sahip. 2012’de Los Angeles’da  Ölümsüz Marilyn Monroe haftasına katıldı ve dünyanın her yerinden gelen Marilyn hayranlarıyla tanışarak onun bulunduğu mekanları, mezarı da dahil olmak üzere ziyaret etti.

Monroe olmadan önce birçok işte çalıştı. Etkinlik koordinatörlüğü, sağlık sektörü devlet dairelerinde çalıştı. Tüm işlerini bırakıp bir süre temizlikçi olarak çalışan Kooij sahne şovunun ilk günlerinde de temizlikçilik mesleğine bir süre devam etti. Türkiye’ye 10. kez gelen Marilyn Monroe, Türk yapımı dizilerde rol alabileceğini iletti.