Cizreli Mehmet, Anne Marie’yi kıramadı

Mehmet Ali Şulan, kendisini birlikte düet yapmak için davet eden Anne Marie’nin teklifini Cizre’den İstanbul’a uçak biletinin az olması nedeniyle önce reddetti ama son anda bilet bulup Anne Marie ile birlikte sahneye çıktı.

Cizreli Mehmet, Anne Marie’yi kıramadı
Yeni Asır'da yer alan habere göre Anne Marie'nin "Rockabye" şarkısını söylediği video ile adını duyuran Mehmet Ali Şulan, İstanbul'da konser veren İngiliz şarkıcıyla birlikte sahneye çıkıp düet yaptı.

Şulan, kendisini birlikte düet yapmak için davet eden Anne Marie'nin teklifini Cizre'den İstanbul'a uçak biletinin az olması nedeniyle reddetmek zorunda kalmıştı. Ancak son anda bilet bulabilen Şulan, İstanbul'da Marie ile birlikte sahneye çıkarak sürpriz yaptı.

SAHNEYE ÇAĞIRDI

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaşayan Mehmet Ali Şulan, bir sosyal medya programı aracılığıyla ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie'ye "Rockabye" şarkısında eşlik ettiği video ile gündeme gelmişti. Oldukça ilgi çeken videonun ardından İstanbul'da konser vermeye gelen Anne Marie, Şulan'ı da konsere davet etti. 9 Eylül Cumartesi akşamı Babylon Soundgarden'da sahne alan Anne Marie, Şulan'ı da sahneye çağırarak "Rockabye" isimli şarkıyı birlikte söyledi. Anne Marie, 'Rockabye' videosu ile sosyal medyada büyük beğeni toplayan Cizreli Mehmet Ali Şulan'ı da konserine davet etmişti. Marie, Şulan'a sosyal medyadan ulaşarak; "Yarın İstanbul'da mısın benimle birlikte Rockabye söyler misin?" demişti. Şulan ise Cizre'den İstanbul'a uçak biletinin az olması nedeniyle ilk başta teklifi reddetmek zorunda kaldı. Ancak bilet bulabilen Şulan İstanbul'da Marie ile birlikte sahne aldı.

"ÇOK MUTLUYUM"

Şulan "Zor da olsa uçak bileti buldum. Marie ile birlikte sahne almak çok güzel. Şu an çok mutluyum" dedi.