Çöp toplama ekibinin gay ilişkisi belediyeyi karıştırdı!

İstanbul Kâğıthane Belediyesi, ilçede çöp toplama işi yapan 4 işçinin karıştığı eşcinsel ilişki ile çalkalanıyor. Belediye, 3 çöp kamyonu şoförünü, beraberlerinde çalışan çöp toplayıcısı işçi ile ilişkiye girdikleri gerekçesi ile işten çıkardı.

Çöp toplama ekibinin gay ilişkisi belediyeyi karıştırdı!
Hürriyet Gazetesi'nden Dinçer Gökçe'nin ulaştığı dava dosyası, savunma tutanakları, fesih kararları ve tanık anlatımlarına göre ilginç olaylar dizisi şu şekilde gelişti:Çöp kamyoncularının eşcinsel ilişkisi belediyeyi karıştırdı

İ. D. (50), A. A. (47), R. S. (42) belediyeye bağlı şirkette çöp kamyonu şoförü olarak çalışıyordu. Üçü de evli ve çocuk sahibi olan şoförlerden İ. D. aynı zamanda torun sahibi. Belediyede ortalama 10 yıla yakındır çalışan üç isim ile ilgili çöp toplayıcısı işçi M. Ş.’nin (27) anlattıkları ve verdiği ifade, yaşanılanları gün yüzüne çıkardı.

ÇALIŞTIĞI EKİP DEĞİŞİNCE ANLATTI

M.Ş., İ. D.’nin şoförlüğünü yaptığı kamyonda çöp toplayıcılığı yapıyordu. İşle ilgili ikili arasında çıkan bir tartışma sonrası, D.’nin talebiyle Ş.’nin çalıştığı ekip değiştirildi. Başka bir çöp kamyonunda çalışmaya başlayan Ş., bir süre sonra yeni ekip arkadaşına, daha önce yaşadıklarını anlattı. Daha önce birlikte çalıştığı İ. D. ile cinsel ilişki yaşadığını anlatan Ş., yaşadıklarına diğer şoförler A. A. ve R. S.’nin de tanık olduğunu anlattı. Ş.’nin konuştuğu işçi konuyu beraber çalıştığı kamyon şoförüne anlattı. Bu şoför de zaman geçirmeden bağlı bulundukları şefe durumu bildirerek, M. Ş. ile çalışmak istemediklerini söyledi.

SAVUNMALARI ALINDI

Konu bir süre sonra belediye yetkililerine iletildi. M. Ş. yaşadıklarını bu kez belediyede ilgili yöneticiye anlattı. Tutulan tutanak sonrası 3 şoför önce açığa alındı. 

HABERİN TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...