Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat tweeti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden 28 Şubat postmodern darbe utancının 21. yıl dönemine ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat tweeti
Yeni Şafak'ın haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat postmodern darbe utancının 21. yıl döneminde yaptığı paylaşımda "'Bin yıl sürecek' denilen 28 Şubat, Allah'ın yardımı, milletimizin basireti sayesinde kısa sürede tarihin derinliklerinde kaybolup gitti. Türkiye, önceki anti-demokratik müdahalelerde olduğu gibi 28 Şubat’ın da üstesinden gelmeyi başardı." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"'Bin yıl sürecek' denilen 28 Şubat, Allah'ın yardımı, milletimizin basireti sayesinde kısa sürede tarihin derinliklerinde kaybolup gitti. Türkiye, önceki anti-demokratik müdahalelerde olduğu gibi 28 Şubat’ın da üstesinden gelmeyi başardı.

28 Şubat müdahalesinden 21 yıl sonra güçlü demokrasisi, kalkınan ekonomisi ve artan özgüveniyle ilham kaynağı olan bir Türkiye var. Bir daha böyle meş’um günlerin yaşanmaması için 81 milyon hep birlikte omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat tweeti