Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Grup Toplantısında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
İHA'nın haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle...

"Türk akım ülkemiz izin önemli ve stratejik bir enerji projesidir. Bu hattan önümüzdeki yıl doğalgaz akışı başlayacaktır. 31 Mart'ta benim aziz milletim bu ülkenin düşmanlarına en büyük dersi sandıkta verecektir. Ben buna inanıyorum. CHP'nin tahribatını tamir etmek İstanbul'un suya hasretini gidermek bize nasip oldu. Adı yasaklarla, yoklukla, faşizan baskıyla adeta özdeşleşen bir partinin hala aynı kafada gidiyor olmasını ülkemizin talihsizliği olarak görüyoruz.

Adımını devlet düşmanları ile birlikte atanlar artık siyasette hortlamayacak. AK Parti'de hiç kimsenin ‘ben' demeye hakkı yoktur. AK Parti 'ben' partisi değil 'biz' partisidir. Bu böyle bilinmeli”


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Cumartesi günü 5 Millet Bahçesinin açılışını yaptıklarını hatırlatarak, “Bunların toplam büyüklüğü 1,5 milyon metrekareyi buluyor. Sadece bu projelerle İstanbul'da kişi başına düşen yeşil alan miktarını yüzde 10 arttırdık. Gelip bu millet bahçelerine bakarak gerçek çevrecilik nedir görsünler. Lafla çevrecilik olmuyor” dedi.