İncebacak'ın dakikası 123 kuruş!

Buca’da 7 sezondur forma giyen Mehmet İncebacak, bu sezon oynadığı 18 maça karşılık 2 bin lira aldı. Buna göre yıldız futbolcunun maç başı ücreti 111 liraya geldi...

Dakikası 123 kuruş!
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre Bucaspor'da yönetim, antrenman boykotu yapan oyunculara kızıp, şu ana kadar tüm takıma yapılan ödemeleri açıkladı. 7 sezondur forma giyen ve 23 takım arkadaşıyla birlikte 7 aydır, peşinat, maaş ve maç başlarını alamadıklarını duyuran bildiriye imza koyan Mehmet İncebacak'ın, oynadığı 18 karşılaşmaya karşılık yalnız 2 bin lira aldığı ortaya çıktı.

MAÇ BAŞINA 111 LİRA

Sezon başında anlaştığı garanti paradan 50 bin lirasını alan Mehmet İncebacak, anlaştığı 100 bin lira tutarındaki maç başı ücretini de sözleşmesine yazdırdı. İncebacak'a, bu paradan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile İstanbul'da oynanan maç öncesi 2 bin lira verildi. Yani 26 yaşındaki futbolcunun şuan bir maçta kazandığı ücret 111 lira, bir maçtaki dakikası ise 1 lira 23 kuruşa geldi. Futbolcuların alacaklarını tahsil edemediklerini kamuoyuna açıklamalarının ardından Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı da kulübün resmi sitesinden futbolculara yaptığı ödemeleri paylaşmıştı.

DİĞER ÖDEMELER

İşte başkan Kayışlı'nın ödediği paralarla kalan alacaklarına karşılık verdiği evrakların miktarları. Federasyona başvuran Adil Demirbağ'a serbest kalmaması için 58 bin 500 lira nakit ödendi. Veli'ye 17 bin lira nakit, 75 bin liralık evrak, Abdullah'a 25 bin lira nakit, Murat Akyüz'e 15 bin lira nakit, 75 bin liralık evrak, Zafer Çevik'e 6 bin 500 lira nakit, 60 bin liralık evrak, Onur Alkan'a 25 bin lira nakit, Sancar'a 5 bin lira nakit, Kurtuluş'a 5 bin lira nakit, Emin'e 55 bin lira nakit, 25 bin liralık evrak, Erkan'a 67 bin lira nakit, 175 bin liralık evrak, Onur Yılmaz, Mehmet İncebacak ile Furkan'a da resmi siteden 2'şer bin lira nakit ödeme yapıldığı duyuruldu.

İLK ADAY BOZKURT

Bucaspor'da başkan Çetin Kayışlı'nın sağlık sorunlarını gerekçe göstererek olağanüstü kongre kararı almasının ardından başkan adayı çıktı. İlki 17 Mart, çoğunluk sağlanamaması halinde de ikincisi 24 Mart'a yapılacak olağanüstü kongre öncesi Bucalı işadamı İhsan Bozkurt adaylığını açıkladı.

Dün Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile görüşen ve projelerini açıklayarak destek isteyen Bozkurt, "Kulübün mali durumu ortada. Daha iyisini yapmak için göreve talip olduk. Bu konuda hevesimiz var. Bucaspor'u ayağa kaldırmak için 4.5 milyon liralık bir bütçeye ihtiyaç var. Plan ve programımız hazır" dedi. İhsan Bozkurt'un dışında yine Bucalı iş adamı Ahmet Doğan'a da aday olması için baskı yapıldığı öğrenildi.
Konular Spor Haberleri