Dansöz Asena: 'Para takmayın şampanya açın!'

Arap hayranlarından Asena'ya yoğun ilgi...

Dansöz Asena: 'Para takmayın şampanya açın!'
Sözcü'nün haberine göre dansöz Asena, üç günlük Bodrum Club Catamaran’ın ilk sahnesini önceki gece gerçekleştirdi… Asena’ya özellikle Arap hayranları büyük ilgi gösterdiler.

Sahnede yaklaşık 30 dakika kalan ünlü oryantal, kendisine para takmak isten hayranlarını geri çevirip “Para değil şampanya isterim” diyerek espride bulunurken, yaptığı kıvrak danslarla hayranlarını adeta mest etti.

Güzel oryantal, sahnesinden sonra mekan sahibi sosyetik işletmeci Dilek Birgen’in locasına geçti. Birgen, Asena’ya şampanya açarak jestte bulundu.

Ünlü oryantal, kendisine para takmak isteyen hayranıyla ilgili, ”Bu tür mekanlarda sahneye çıkınca para taktırmak istemiyorum. Genelde şampanya açtırmak istiyorum. Ama çok iyi davetlerde sahneye çıkınca para takmak isteyenleri tabii ki geri çevirmiyorum” diyen ünlü oryantal Monaco’da şato satın aldığı iddiaları hakkında ise “Orası arkadaşımın yeriydi. Benim hep orada kalmamı istiyor. Geçen yıl şato hakkında espri yapmıştım. Benim şato alacak kadar param yok. Şatom olsa burada ne işim olur” diye konuştu…