Dargın isimler defilede köşe kapmaca oynadı!

Raisa&Vanessa kardeşlerin 'Zamansız zarafet' adını verdiği defile olaylı başladı olaylı bitti. Davete gelen onlarca konuk birbirleriyle dargın olunca defile alanında köşe kapmaca oynandı.

Dargın isimler defilede köşe kapmaca oynadı!
Güneş'te yer alan habere göre Osmanlı mimarisinin estetiğini yansıtan Raisa&Vanessa kardeşlerin 2018 ilkbahar/yaz koleksiyonlarını sergiledikleri defilede köşe kapmaca oynandı. Podyumda boy gösterecek olan Güzide Duran Aksoy, kavgalı olduğu Ayşe Hatun Önal’ın defileye geldiğini öğrenince podyuma çıkmaktan vazgeçti.

Dargın isimler defilede köşe kapmaca oynadı!

Hacı Sabancı da yeni sevgilisi Zeynep Nazlı Kaylı ile gelince Özge Ulusoy, geri dönerek defileden ayrıldı.

Dargın isimler defilede köşe kapmaca oynadı! - Resim : 2

Gelen konukların içinde yer alan Tuğba Coşkun ise eski eşi Mehmet Ali Erbil’in çocuk aldırdığı sorularına “Beni hiç ilgilendirmiyor” yanıtını verdi. Defileyi izlemeye gelen isimlerden Seçkin Piriler’in dekoltesi gözlerden kaçmazken, Selin İmer sorulardan kaçmak için telefon taktiği uyguladı. Defile boyunca telefonuyla meşgul olan İmer, sorulardan da böyle kaçtı.

Yine kavgalı olan Aslışah Alkoçlar ve Ceylan Çapa da bir araya gelmemek için uzun uğraşlar verdi. Oturma planını iyi yapamayan organizasyon yüzünden ikili, defileyi yan yana izlemek zorunda kaldı. Şeyma Subaşı ile Aslışah Alkoçlar’ın da arası Burcu Esmersoy yüzünden açılmıştı. Birbirini sosyal medyada takipten çıkaran iki ünlü isim defilede karşılaştı.

Sosyal medyadan sürekli paylaşımlarda bulunan ikili organizasyon boyunca birbirlerine selam vermedi.