Davutoğlu'ndan gol şov!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti. Daha sonra forma giydiği maçta 3 gol, 1 asist kaydetti.

Davutoğlu'ndan gol şov!
Skorer'de yer alan habere göre Başbakan Ahmet Davutoğlu, akşam saatlerinde Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti. Bugün Trabzon'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu tesislerde bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular karşıladı.

Başbakan Davutoğlu, teknik heyet ve oyuncularla bir süre sohbet ettikten sonra, Balıkesirspor maçında Trabzonspor'a başarılar dileyerek tesislerden ayrıldı.

Başbakan Davutoğlu'ndan 3 gol, 1 asist

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Trabzonspor tesislerini ziyaretinden sonra Hüseyin Avni Aker Stadyumu'na geçerek bordo-mavili takımın eski futbolcularıyla siyasetçilerin karşılaştığı maçta forma giydi. MHK Üyesi Alican Lakot'un yönettiği maçta tüm oyuncular arkalarında isimlerinin yazılı olduğu 61 numaralı Trabzonspor forması giyerken, Başbakan Davutoğlu, 61 numaralı milli takım formasıyla mücadele etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun formasını giydiği Beyaz takımın kaleciliğini Liseler Arası Dünya Şampiyonu Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi'nin de kalecisi olan Kerem Civelek yaptı. Takım kadrosunda, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon eski Milletvekili Faruk Özak ile milletvekilleri ve bürokratlar yer aldı.

Rakip kırmızı takımda ise Shota Arveladze, Tolunay Kafkas, Metin Aktaş, İlyas Akçay, Serdar Bali, Turgay Semercioğlu, Hüsnü Özkara, Bahattin Güneş, Orhan Çıkrıkçı ve Kemal Serdar gibi bordo-mavililerin eski oyuncuları forma giydi.

Gol düellosu 4-4 bitti

Başbakan Davutoğlu maçta forvet pozisyonunda görev yaparken 3 gol kaydetti, 1 de asist yaptı. Maç 4-4 biterken kırmızı takımın gollerini Tolunay Kafkas (2), Soner Boz ve ikinci yarıda takım değiştiren Süleyman Soylu kaydetti.

Beyaz takımın 3 golü Başbakan Davutoğlu'ndan gelirken, diğer golünü ise Süleyman Soylu attı. Maç sonrasında iki takımın oyuncularına baklava ikram edildi. Karşılaşmayı birçok seyirci de izledi ve gollerin ardından Başbakan Davutoğlu lehine tezahürat yaptı.

Davutoğlu'ndan gol şov!
Konular Spor Haberleri