Defne Samyeli ve Ali Sunal aşk mı yaşıyor?

Magazin kulislerinde sürpriz iddia! 45 yaşındaki Defne Samyeli, 1 aydır 40 yaşındaki oyuncu Ali Sunal ile arkadaşlığının boyutunu ilerletti.

Defne Samyeli ve Ali Sunal aşk mı yaşıyor?
Takvim'den Halil Çilingir'in özel haberine göre son dönemde ayrılık, skandal ve boşanmalarla dolu magazin dünyasında şimdi de bu sürpriz yakınlaşma konuşuluyor... Kızları Derin ile Deren'in babası mimar Eren Talu'dan 2011'de boşandıktan sonra nişanlandığı Prof. Dr. Emre Alkin'le bu yılın başında yollarını ayıran Defne Samyeli, iddiaya göre gönlünü Ali Sunal'a kaptırdı.

SOSYAL MEDYA ELE VERDİ

Yakın dostları aracılığıyla tanışan ikilinin yaklaşık 1 aydır da gizli gizli görüştüğü konuşuluyor. Daha önce birbirlerini sosyal medyada takip etmeyen Defne Samyeli ile Ali Sunal, takipleşmeye de başladı. Güzel oyuncu, geçtiğimiz gün 40 yaşına giren Sunal için 'La Scarpetta' adlı mekanda düzenlenen sürpriz doğum günü partisine de katıldı.

YAŞ GÜNÜNDE DE VARDI

Şimdilik birbirlerini tanıma aşamasında oldukları konuşulan ikiliden Samyeli, yaş günü partisinde çekilen kareleri de "İyi ki doğmuşsun. Hep beraber nice mutlu senelere. Hayat pijama rahatlığında olsun" notuyla paylaştı.

Defne Samyeli ve Ali Sunal aşk mı yaşıyor?

Oyuncu Gökçe Bahadır'la 6 aylık evliliği 2012'de biten Ali Sunal'la Samyeli'nin bu buluşmalarının sebebinin ise dostluk mu yoksa aşk mı olduğunu da önümüzdeki günler gösterecek.

JESTLERİYLE MEST ETTİ

Çapkınlıklarıyla ünlü Ali Sunal'ın 2 çocuk annesi Defne Samyeli'yi aşka ikna etmek için jest üstüne jest yaptığı da konuşulanlar arasında.