Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'dan ilan-ı aşk!

İlişkileri olaylı başlayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli önceki gün ilan-ı aşk etti. Sevgilisiyle ilk kez birlikte objektiflere poz veren Cem Yılmaz, aşkına Cengiz İmren’in ‘Bitanem’ şarkısıyla serenat yaptı.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'dan ilan-ı aşk!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre kaçak aşıklar Defne Samyeli ile Cem Yılmaz, sonunda pes etti! İki hafta önce çapkın komedyenin Levent'teki evinde bir araya gelen ikilinin yakınlaşması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Çapkın komedyenle güzel sunucu, önceki akşam Akatlar'daki bir restoranda yemekteydi.

RAHAT TAVIRLAR

Mekana Cem Yılmaz'ın sarı renk lüks cipiyle birlikte gelen çift, arkadaşlarıyla buluştu. Keyifli geçen akşam yemeği sonrası mekan kapısından birlikte çıkan ikili, art arda patlayan flaşlar karşısında rahat tavırlar sergiledi. Neşeli halleriyle dikket çeken Yılmaz, hayranlarının fotoğraf isteklerini de kırmadı.

Komedyen, "Defne Samyeli'yle ilişkiniz hayırlı olsun" diyen muhabirlere Cengiz İmren'in 'Bi Tanem' şarkısını söyleyerek karşılık verdi. 45 yaşındaki komedyen, şarkının "Bi tanem, deli gibi severim seni ben / Gözüm gibi severim seni ben / Bu başıma taç ederim, bi tanem" bölümünü seslendirerek Samyeli'ye serenat yaptı. 46 yaşındaki sunucu da aşkının bu jestiyle gülücüklere boğuldu. Ünlü komedyen, Samyeli ile Mercedes marka lüks cipine atlayıp yakın dostu Ozan Güven'in evine geçti. Günlerdir ilişkileriyle ilgili soruları geçiştiren çiftin aşkı böylece belgelenmiş oldu.

DEFNE YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Gazetecileri görünce yüzü asılan Yılmaz'ın bu halinden eser yoktu. Bu durum "Defne Cem'e yaradı" dedirtti.