Dehşet gecesinin kan donduran ayrıntıları!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde Mehmet (60) ve oğlu Özkan Cengiz (31) ile Kadir Aslan'ı tüfekle öldürüp evi ateşe veren 26 yaşındaki Mithat Arpak, Cinayet Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı.

Dehşet gecesinin kan donduran ayrıntıları!
Yeni Asır'dan Ceyhan Torlak'ın haberine göre emniyette susma hakkını kullanan Arpak'ın uyuşturucu ticareti suçundan hapis yatan Özkan Cengiz ile cezaevinde aynı koğuşta kaldığı öğrenildi.

SABIKASI ÇOK

Arpak, Özkan ile neden tartıştıklarından bahsetmezken, iki arkadaşın cezaevinden kaynaklanan bir husumetten dolayı kavga ettikleri ve cinayetin bu nedenle işlendiği belirtildi. Çeşitli suçlardan sabıkalı Arpak'ın en son kaçakçılık suçundan cezaevine girdiği belirtildi. Arpak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

EVİ YAKTI

Olay, geçtiğimiz cumartesi gecesi saat 03.00 sıralarında Bayraklı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 Sokak'ta bulunan tek katlı evde meydana geldi. Uyuşturucu suçundan 8 yıl hapis yatan ve bir süre önce cezaevinden çıkan Özkan Cengiz, arkadaşı Kadir Aslan ile birlikte, demircilik yapan ve yalnız yaşayan babası Mehmet Cengiz'in evine gitti. Daha sonra aynı eve gelen Mithat Arpak, henüz belirlenemeyen bir sebeple tartıştığı Özkan Cengiz ve Kadir Aslan'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Silah seslerini duyarak uyanan baba Mehmet Cengiz'i de öldüren Arpak, delilleri yok etmek için evi ateşe vererek kaçtı. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, eşkalini belirledikleri şüpheli Mithat Arpak'ı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.