Dehşet!... Yanlış kişiyi öldürmüş!

Adana’da Duran Han’ın katil zanlısı ifadesinde, husumetli olduğu kişiyi öldürmek için ateş ettiğini ama yanlışlıkla Han’ı vurduğunu söyledi.

Dehşet!... Yanlış kişiyi öldürmüş!
Sabah'tan Murat Karaman'ın haberine göre Adana'da Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde Resul Çakar'ın kullandığı motosikletin arkasında bulunan Duran Han, kimliği belirlenemeyen kişilerin saldırısı sonucu öldü. 18 Ekim gecesi yaşanan olay sonrasında polis Duran Han'ı öldüren kişinin Cabbar Taşdan olduğunu belirledi. Cabbar Taşdan ile babası Ağabey Taşdan (42) ve olay sırasında otomobilde bulunan Sefer Saltuk (18) gözaltına alındı. Cinayeti itiraf eden Cabbar Taşdan'ın ifadesinde, "Resul Çakar ile bir olaydan dolayı husumetliydik. Motosiklet ile aracımın önüne geldi ve elini beline attı. Yanımda bulunan silahı çıkarıp, ateş ettim. Duran'ı öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Yanlışlıkla oldu" dediği öğrenildi.

Şüphelilerden Ağabey Taşdan sağlık kontrolüne götürülürken hasımlarına seslenerek, "Tarık Çakar öyle eve, kadına, işyerine sıkmak olmaz. Gelip ete sıkacaksınız" diyerek bağırdı.

Adliyeye sevk edilen üç kişiden Cabbar Taşdan ile Sefer Saltuk tutuklanırken, Ağabey Taşdan tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.