Demba Ba Bodrum'da koy kapattı

Siyah beyazlı ekiple yeniden anlaşmak istediğini açıklayan 32 yaşındaki Senegalli yıldız Demba Ba, Bodrum’da kaldığı otelin koyunu ailesi için kapattı.

Demba Ba Bodrum'da koy kapattı
Şampiy10'da yer alan habere göre gündüzleri kumsalda eşi ve üç çocuğu ile dinlenip eğlenen Demba Ba, akşam saatlerinde antrenman yapıyor.

Ailesinin rahatı için kaldığı lüks otelin bir koyunu localarıyla birlikte kiralayan tecrübeli futbolcu, dün kumsalda eşi ve çocuklarıyla birlikte güneşlenip iskeleden denize girdi.

Akşam saatlerinde eşi ve çocuklarını plajda bırakarak özel antrenörü ile birlikte Bodrum Belediyespor’un sahasına giderek 1 saat 40 dakika antrenman yapan Demba Ba, sürat ve çabukluk çalıştı.

Beşiktaş ile yeniden sözleşme imzalamak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu belirten Demba Ba, "Bodrum’da çok iyi bir tatil geçiriyorum. Kendimi formda hissediyorum. Bu yıl ligde yine Beşiktaş şampiyon olur. Ben de Beşiktaş’la anlaşmak için elimden geleni yapacağım. Transfer süreci uzadıkça daha çok strese gİriyorum" dedi.

Futbolcunun 2 gün daha Bodrum’da kalıp ardından İstanbul’a döneceği, dönmeden önce Beşiktaş Başkanı ile bir araya geleceği iddia edildi.

Demba Ba Bodrum'da koy kapattı
Konular Spor Haberleri