Demba Ba bombayı patlattı!

Galatasaray'ın ilgilendiği öne sürülen eski Beşiktaşlı Demba Ba, bu iddiaya Instagram'dan ilginç bir yanıt verdi. Bir dala konan kartal fotoğrafı koyan Senegalli yıldız, altına da ‘büyük’, ‘kara’ ve ‘kartal’ anlamlarına gelen İngilizce hashtag’ler koydu.

Demba Ba bombayı patlattı!
Hürriyet'te yer alan habere göre Beşiktaş'ın sezon başında Çin'in Shanghai Shensua takımına sattığı Demba Ba'ya Galatasaray'ın talip olduğu iddiası son günlerin en çok konuşulan transfer dedikodusu oldu.

İddiaya göre, Burak Yılmaz ve Umut Bulut'un formsuzluğu nedeniyle golcü arayışına giren sarı kırmızılı yönetim, Senegalli yıldızı devre arasında kiralamayı planlıyordu.

MENAJER BULUT: "BU TRANSFER İMKANSIZ"

Demba Ba'nın menajeri Ahmet Bulut, önceki gün konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, bu transferin gerçekleşemeyeceğini şu sözlerle ifade etti:

"Böyle bir durum söz konusu değil. İmkansız. Çünkü oyuncuyu 13 milyon Euro'ya sattık. Aldığı ücret de çok yüksek. Galatasaray veya herhangi bir Türk takımı bu ücretleri ödeyemez."

Peki, Demba Ba bu konuda ne düşünüyordu? Senegalli futbolcu gündemin baş köşesine yerleşen Galatasaray iddiasına cevabını Instagram'dan verdi. Bir dala konan kartal fotoğrafı yayınlayan Demba Ba, altına da Türkçe 'büyük', 'siyah', 'kartal' anlamına gelen İngilizce hashtag'ler koydu.

Demba Ba'nın bu paylaşımı sosyal medyada dün gecenin en çok tartışılan olayı oldu. Kısa sürede büyük ilgi gören fotoğraf onbinlerce kişi tarafından beğenildi.

Demba Ba bombayı patlattı!
Konular Spor Haberleri