Demet Akalın canlı yayında içini döktü

Demet Akalın, Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programının canlı yayınına telefonla bağlandı.

Demet Akalın canlı yayında içini döktü
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt'un yaşadığı sıkıntıları ve alışveriş alışkınlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Akalın: "Şu anda Bodrum'dayım. Kendime buradan çok bir şey almadım. Türkbükü'nden bir iki tane elbise aldım sadece. Buradan ne alıcaksın zaten. Eylül ayında Amerika'ya gideceğim 8-9 gün kalmayı planlıyorum. Benim tek kötü alışkanlığım pahalı markalar. Aldığım şeylerden pişman olmam" şeklinde konuştu.

Şarkıcı, evliliği ile ilgili ise: "Zor bir süreçten geçiyoruz kötü bir durum yok şuanda. Yaşadığımız sıkıntılı bir dönem. Benim annemin ve kızımın sağlığı önemli. Annem çok güçlü durdu. Avukatım bana 'Böyle olaylarda önce aile birliği bozulur' dedi. Biz toparladık Allah'a şükür. Bu süreçte dayanamıyorum dediğim zamanlar oldu. Eşimi çok seviyorum. Onunla hiçbir iş ilişkimiz yok. Ben ona maddi anlamda yardımda bulunmadım. Ben ne yapabilirim o kadar büyük rakamlara?" açıklamalarında bulundu.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..