Demet Akalın hayvanseverleri kızdıracak

Lüks giyisileriyle şov yapan Demet Akalın, bu kez hayvanseverleri kızdıracak. Ünlü popçu, önceki akşamki bir galaya yaklaşık 120 bin TL’lik kürkle katıldı. Akalın’ın kürkü içinse en az 10 vizon katledilmişti!..

Demet Akalın hayvanseverleri kızdıracak
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre sahneden kazandığını lüks kıyafetlere yatırıp tercihleriyle moda otoritelerinin eleştirilerine maruz kalan Demet Akalın, bu kez de hayvanseverleri ayağa kaldıracak. Akalın, önceki akşam sempatik oyuncu Ezgi Mola'nın yazıp oynadığı 'Maide'nin Altın Günü' filminin Etiler Alkent'teki galasındaydı.

FENDİ TUTKUSU UĞRUNA

Geceye eşi Okan Kurt'la katılan ünlü popçu, rengarenk Fendi marka kürküyle boy gösterdi. Popçu, yaklaşık 30 bin dolarlık (115 bin TL) kürküyle gecede havasını attı. Geçtiğimiz ay eşi Okan Kurt'la Milano tatilinden döndükten sonra "Okan, bana çok pahalı bir hediye aldı. Artık ona ağzımı açmam" diyen Akalın'ın üzerindeki kürkü de iş adamının aldığı öğrenildi.

KÖR GÖZE PARMAK!

Hayvanlara yapılan işkenceler nedeniyle hayvanseverlerin hassas olduğu bir dönemde 'kör göze parmak sokar gibi' vizon kürk giyen Demet Akalın, "Havan batsın" dedirtti. Şıklığı uğruna hayvanların katledilmesine göz yuman ünlü popçu, bu görüntüsüyle de hayvanseverlerden çok sayıda tepki alacağa benziyor.

RESMEN İŞKENCE

Vizon kürk yapılırken minik hayvanlar, gaz ile boğularak veya zehirle öldürülüyor. Bazı yerlerdeyse vizonların boyunları kırılıyor ya da oksijensiz bırakılıyor.

Demet Akalın hayvanseverleri kızdıracak

Akalın'ın galada boy gösterip havasını attığı bu Fendi kürk yapılırken en az 10 tane vizon katledildi!...