Demet Akalın 'Kıskananlar çatlasın' dedi!

Demet Akalın, bir televizyon programına bağlanıp ‘Demet’i çok özledim’ diyen eski eşi Okan Kurt’la bir araya gelerek barışma sinyalleri verdi.

Demet Akalın 'Kıskananlar çatlasın' dedi!
Akşam Gazetesi'nin haberine göre 6,5 yıllık evliliklerini 3 ay önce sonlandıran Demet Akalın ile Okan Kurt, aylar sonrası alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Ailesinin borçları nedeniyle Demet Akalın’ın Beykoz’daki evine haciz gelmesiyle boşanan Okan Kurt, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına bağlanarak ‘Demet’i çok özledim’ açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamanın ardından kısa bir süre sonra ikili Emaar AVM’de objektiflere takıldı. Aylar sonra yan yana gelerek yeniden barışacaklarının sinyalini veren ikili, kızları Hira’yla alışveriş yaptıktan sonra bir arada akşam yemeği yedi.

KISKANANLAR ÇATLASIN

Günün akşamında ise Demet Akalın, Jolly Joker İstMarina’da konser verdi. ‘Fendi' marka tulumu ve aynı marka çizmesiyle çıkan güzel şarkıcı, "Şu an bugün sizler için seçtiğim kostümüm kimsede yok sadece bende var. Takılarım ise ‘Gucci’ havamı atmam lazım, kıskananlar çatlasın" diyerek gülümsedi.