Demet Akalın Sinan ile rövanşı aldı!

Demet Akalın, yıllardır çalıştığı bestecisi Ersay Üner'i transfer eden Hande Yener'e ağır bir misilleme yaptı. Şarkıcı, "O hanımfendi" dediği Yener'in eski bestecisi ve sevgilisi Sinan Akçıl'dan şarkı aldı.

Demet Akalın Sinan ile rövanşı aldı!
Güneş'in haberine göre Demet Akalın ile Hande Yener arasındaki ezeli rekabet tam gaz devam ediyor. Yaz aylarının iyice yaklaşmasıyla kızışan kavgada taraflar önce sosyal medya üzerinden "En çok konseri ben veriyorum" tartışması yapmıştı.

Ardından Hande Yener, Demet Akalın'ın kanlı bıçaklı olduğu bestecisi Ersay Üner'le fotoğraf paylaşıp "Sebastian"dan sonra yeni şarkılarını söylemek için sabırsızlandığını açıkladı.

Hande'ye 'Ders Olsun'

Gözler Akalın'a çevrildi ve nasıl karşılık vereceği merakla beklenirken şarkıcı "Benim o hanıefendiyle hiç bir sorunun yok. Onlar geçmişte kaldı. Benim atıığım mesajlar henüz adresine ulaşmadı" diyerek şaşırttı.

Ancak Akalın, "Pılanta" adlı albümü bittiği halde son dakika atağı yaptı ve Hande Yener'in geçen yıllarda fırtınalı bir aşk yaşadığı eski bestecisi Sinan Akçıl'dan "Ders Olsun" adlı besteyi aldı.

Akçıl ve eşi Okan Kurt'la fortoğraf çektiren Akalın, ""Ders Olsun bir Sinan Akçıl şarkısı, albümün son dakika bombası olacak. Ders verilir" diye not düştü. Şarkıcı yine konunun Yener'le ilgisi olmadığını iddia ederek her albümüne Akçıl şarkısı koyduğunu yazarak hedef şaşırttı.

Demet Akalın Sinan ile rövanşı aldı!