Demet Akalın ve Hande Yener'in 'tarih' savaşı!

Demet Akalın, eşi Okan Kurt’la 3 Kasım’da tanıştı. Hande Yener de Ümit Cem Şenol’la aynı tarihte aşk yaşamaya başladı. 3 Kasım’da pişti olan ezeli rakipler, bu mutlu günlerinde bile kavgaya tutuştu.

Demet Akalın ve Hande Yener'in 'tarih' savaşı!
Takvim'de yer alan habere göre ezeli düşmanlar Demet Akalın'la Hande Yener'in rekabeti özel hayatlarına da sıçradı. 7 yıldır birlikte olduğu Okan Kurt'la 3 Kasım'da tanışan Akalın, yıldönümünde duygusal bir paylaşım yaptı. Nişanlısı Ümit Cem Şenol'la geçtiğimiz yıl aynı tarihte aşk yaşamaya başlayan Hande Yener de instagram'da duygularını dile getirdi. Bu piştinin sosyal medyada haber yapıldığını gören Akalın ise küplere bindi. Popçu "Bizimki 7 senedir kutlanan yıldönümü! Yan yana bile tahammülüm yok. Lütfen haberi kaldırın" dedi.

HANDE DE BOŞ DURMADI

Bunu gören Yener de 'en çok dinlenen şarkılar listesi'ni yayınlayıp "Her zaman zirvedeyim" imasında bulundu. Listenin 3. sırasındaki Akalın'ı silen Yener, bununla da kalmayıp "Arsıza hakkını bildirmek, yoksula hırka giydirmek kadar sevaptır" sözünü paylaşıp rakibine golünü attı.

Demet Akalın ve Hande Yener'in 'tarih' savaşı!

Demet Akalın da paylaştığı listeyle "En çok tıklanan benim" dedi..