Demet Akalın yeni çizmeleriyle havasını attı

10 bin liralık çizmeleri ile dikkat çeken Demet Akalın sahnede artık kasnak transparan elbise giymek istemediğini spor kıyafetleri tercih ettiğini söyledi.

Demet Akalın yeni çizmeleriyle havasını attı
İHA'nın haberine göre Akalın'ın yeni saç stili ve sahnede giydiği spor kıyafetleri ise dikkatlerden kaçmadı. Saç stili, giydiği elbise ve çizmesiyle farklı bir görüntüye bürünen Akalınîn birçok hayranı da tanınmış ismin sahne performansını sosyal medya üzerinden canlı yayınladı. Fotoğraf çektirmek isteyen Akalın hayranları birbirleri ile yarıştı.

10 bin liralık çizmeyle sahnenin tozunu attırdı

Gece geç saatlere kadar süren konserde ön çok dikkat çeken ise Akalın'ın çizmeleri oldu. Dünyaca ünlü bir markanın çizmelerinin fiyatı ise dudak uçuklattı. 10 bin bin lira değerindeki dizüstüne kadar çıkan çizmeleri ile havasını attırdı. Demet Akalın sevenlerine, takılmadan da duramadı.

Kasnak transparan elbiseden bıktı

Sahne öncesinde giydiği kıyafeti sosyal medyadan paylaşan Akalın’a bir hayranının yeni imajı hakkında olumsuz bir yorum yaptı. Bunun üzerine Demet Akalın, hayranının yorumuna saygı duyduğunu ifade ederek, transparan elbiselerden bıktığını söyledi. Akalın hesabından paylaştığı açıklamada, “Ben bu kıyafetleri severek beğenerek alıp giyiyorum yıllardır. Herkesin hoşuna gitmeye bilir saygı duyuyorum. Bende artık kasnak trasparan elbise giymek istemiyorum gerçekten” diyerek cevap verdi.

Demet Akalın yeni çizmeleriyle havasını attı

Demet Akalın yeni çizmeleriyle havasını attı - Resim : 2