Demet Akalın'dan olay fotoğraf!

Şarkıcı Demet Akalın 2011'de eski eşi Önder Bekensir'in evde kendisini bastığı iddia edilen futbolcu Tuncay Şanlı'yla dün Brezilya uçağında karşılaştı. Akalın, son eşi Okan Kurt ve Şanlı'yla yan yana hatıra fotoğrafı çektirdi.

Demet Akalın'dan olay fotoğraf!
Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre Demet Akalın dün eşi Okan Kurt'la sabah klip çekimi için Brezilya'ya uçtu. Uçakta Akalın, Alex'in jübile maçına giden ünlü futbolcularla karşılaştı.

Akalın bu sırada çok konuşulacak bir selfie çektirdi. Akalın, Katar'da Umm Salal formasıyla top koşturan Tuncay Şanlı ve eşi Okan Kurt'la yan yana poz verdi. 

Okan Kurt'un elini omzuna attığı Şanlı'yla Akalın, geçmişte bir skandala imza atmıştı. 2011 yılının eylül ayında Akalın, boşandıktan sonra tekrar beraber olduğu Önder Bekensir'le kavga etmiş ve o gece yaz boyu Bodrum'da sık sık bir araya geldiği Tuncay Şanlı'yla Reina'da başlayan eğlencesine evde devam etmişti.

Kavga edenlere sorun!

O sırada elinde güllerle Akalın'ın kapısına gelen Önder Bekensir, Şanlı'yı evde görünce sinirlenmiş ve iki erkek Akalın için yumruk yumruğa kavga etmişti. Bu sırada olayı gülerek izlediği öne sürülen şarkıcı, konuyla ilgili sorular üzerine "Bana sormayın çocuklar, çok ayıp şeyler. Benimle alakası yok. Çünkü kavga edenler ben değilim" diyerek olayı doğrulamıştı.

Tatlıses'le aynı poz

Demet Akalın, özel uçağına pis dediği için kendisine çok ağır bir sözle karşılık verince mahkemelik olduğu eski sevgilisi İbrahim Tatlıses'le de geçen yaz bir düğünde barışmış ve yeni eşi Okan Kurt'la beraber fotoğraf çektirmişti.