'Demet Anne'den Arda Turan olayına yorum yok!

Son günlerin tartışmalı ismi Arda Turan'a yakın arkadaşı Hülya Avşar'dan destek geldi. Turan'ın 'Anne' dediği Demet Akbağ ise son günlerin en çok konuşulan konusu hakkında sessizliğini korumayı tercih etti.

'Demet Anne'den Arda Turan olayına yorum yok!

Türkiye Milli Takımı’nın Makedonya ile oynadığı hazırlık maçının ardından uçakta gazeteci Bilal Meşe’ye sözlü ve fiziki saldırıda bulunan Arda Turan, bir anda en çok tartışılan isimlerden biri oldu.

Renkli özel hayatı ve magazin dünyası ünlüleriyle kurduğu yakın dostluklar sebebiyle en az spor basınının olduğu kadar magazin basınının da yakından takip ettiği Turan'a sanat dünyasından en büyük destek Hülya Avşar'dan geldi.

Avşar dün yayınladığı mesajında Turan'a "Gazetecinin yaşı büyük olabilir, şiddet yanlış olabilir, şimdi Arda'yı tenkit edenlerin, hiçbiri masum değil. Asıl şu an da gerçek şiddeti Arda görüyor. Arda, başarılı, gururumuz, ailesine saygılı, geçmişini unutmayan bir genç.  Buradaki tek sorun, hiçbirinin onun kadar başarılı olamayıp, tek başarıları ufak bir açık yakalamış olmalarıdır. Arda seni seviyorum. Benden sana tavsiye önüne bak. Hiçbir başarı cezasız kalmaz." sözleriyle destek verdi.

GÖZLER 'DEMET ANNE'DE

Arda Turan'ın bir röportajında “Demet Akbağ ve eşi Zafer Çika ailem gibi. Ben Demet Akbağ’a ‘anne’ diye sesleniyorum. Demet Abla candır” sözleriyle bahsettiği Demet Akbağ, şu günlerde 18 yıllık eşi Zafer Çika ile Bodrum'da aşk tazeliyor. Önceki gün Akyarlar'da demirledikleri yatlarında görüntülenen ikilinin keyfine diyecek yoktu. Güne erken saatlerde başlayan çift, kahvaltı eşliğinde gazeteleri okudu.

Bir süre sohbet eden ikili, öğlen saatlerinde demir aldı. Tekne hareket ettiği sırada Akbağ ve Çika'nın birbirlerine öpücükler kondurması ise ortaya romantik görüntüler çıkardı.

'Demet Anne'den Arda Turan olayına yorum yok!

Gündemi yakından takip eden Demet Akbağ; şarkıcı Deniz Seki'nin cezaevinden tahliye olmasından dolayı duyduğu sevinci instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmezken; 'manevi oğlu' Arda Turan olayıyla ilgili tek bir satır yazmaması ve Turan'ı Milli Takım kampından gönderen Fatih Terim'in torunuyla çekildiği bir fotoğrafa sayfasında yer vermesi merak uyandırdı.

'Demet Anne'den Arda Turan olayına yorum yok! - Resim : 2

'Demet Anne'den Arda Turan olayına yorum yok! - Resim : 3

Daha önce Arda Turan'ın özel hayatıyla ilgili yorumlarda bulunan ve Aslıhan Doğan ile evlenme tarihi konusunda görüş bildiren Akbağ'ın gündemin en sıcak konusuyla ilgili ne yorum yapacağı merak ediliyor...