Demet Evgar: "Özel günlerimde kürek çekiyorum"

Oyuncu Demet Evgar, reklam yüzü olduğu hijyenik kadın pedi markasının yeni reklam kampanyasında konuştu.

Demet Evgar: "Özel günlerimde kürek çekiyorum"
Sözcü'den Tarkan Abdullahoğlu'nun haberine göre sinema ve televizyon dünyasının başarılı yüzlerinden olan Demet Evgar, geride bıraktığımız gün yaklaşık üç yıldır marka yüzü olduğu hijyenik kadın pedi markasının yeni reklam kampanyasını tanıttı.

Evgar firmanın ’60 özel gün’ kampanyasının detayları için kameralar önüne geçti. Firmanın yenilenen ürünüyle kadınların 60 günü geri kazandığını anlatan Evgar, özel günlerinde spor yapmayı ve Haliç’te kürek çekmeyi sevdiğini anlatıp “60 günümüzü geri kazanıyoruz. Mutluluğun hijyenle bir alakası var. Sağlıklı bir şey yaşıyoruz her ay. Her ay şükrediyorum bu duruma sağlıkla ilgili bir şey. Eski zamanlarda kadının kutsal günleri olarak değerlendiriliyordu. Medeniyet bazen başa bela olabiliyor. Bu modern dünyada kadının öyle özel bir izni yok. En çok yapmak istediklerimi yapıyorum. Spor yapmayı seviyorum. Haliç’te kürek çekiyorum özel günlerimde” diyerek TDK'nin adet gören kadınları ‘kirli' olarak gösterdiği tanımlamaya da tepki göstermiş oldu.

TORUN İSTİYORLAR

Oyuncu, gazetecilerin “Sizi bir gün anne olarak görecek miyiz?” sorusuna ise “Hıdırellez'de annem yazdı beni. Torun istiyor herhalde annem. Ben de isterim niye istemeyeyim?” diye cevapladı.

İNTERNETE SICAK BAKIYOR

20 yıldır tiyatro yaptığını söyleyen Evgar, ayrıca geçen yıl ekrana veda eden ‘Bir Erkek Bir Kadın’ dizisine internet üzerinden devam etmeyi istediğini anlatıp “Ben aslında dedim ki ‘Seyirci artık 9 yıl oldu 25 bin skeç belki sıkılmıştır. Onları yormayalım’ dedim ama öyle olmuş gibi görünmüyor. Zaman geçtikçe daha çok özleniyor yani yeni olabilir. Neden olmasın? İnternette bir şeyler yapma fikri çok sıcak geliyor bana. Seni isteyen seyirci, seni tercih ederek orada izliyor. Çünkü şartlar çok ağır ve seyirciye layık bir şey yapmak istiyorum. Onları yormadan uzun saatler boyunca” dedi.

Demet Evgar, sosyal medya hesapları üzerinden para karşılığı reklam yapan ünlü isimlerle ilgili bir soruya ise “Ben öyle reklam tweetleri atmıyorum onun üzerine yaptığım işler yok. Teklif geliyor tabii ben onu çok tercih etmiyorum. Sevdiğiniz inandığınız şeyi yaptığınızda Allah onun bereketini veriyor” yanıtını verdi.

Demet Evgar: "Özel günlerimde kürek çekiyorum"