Demet Kutluay’ın ‘yoga’ pozuna rekor ilgi

Demet Kutluay'ın bu sabah yaptığı paylaşım takipçilerini ikiye böldü. Kimi Demet Akalın'ın ahını aldığını söyledi; kimi İbrahim Kutluay'ı suçladı; kimi de destek verdi.

Demet Kutluay’ın ‘yoga’ pozuna rekor ilgi
Sözcü'de yer alan habere göre magazin gündeminin son zamanlarda en çok konuşulan konularından biri de Brangelina ayrılığından sonra, Demet-İbrahim Kutluay’ın ayrılık kararı oldu.

2005 yılında muhteşem bir düğünle dünya evine giren Demet Şener – İbrahim Kutluay çifti kötü haberi geçtiğimiz gün verdi. Birlikteliklerinde 15 yılı geride bırakan ikili boşanma kararı aldı. İbrahim Kutluay sessizliğini korurken; Demet Kutluay ve avukatı ayrılılık nedeninin arkasında ‘ihanet’ olduğunu vurguladı.

İrem ve Ömer adında iki çocuğu olan çiftten Demet Kutluay, yıllar sonra podyuma ve ekranlara dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Yaşadıklarına rağmen mutlu ve güçlü görünen ünlü model, Moda Haftası’nda da podyuma çıktı.

Sosyal medya hesabını aktif kullanmaya başlayan Demet Kutluay, kızı ve yeğeni ile bu sabah çektiği ‘yoga’ pozunu da Instagram’dan paylaştı.

Takipçileri fotoğrafa beğeni ve yorum yağdırdı. Kadınlar genellikle destek mesajı yollarken; bazıları ise ‘Demet Akalın’ın ahını aldın’ mesajları yağdırdı. Akalın ve Kutluay’ın destekçileri arasında tartışma yaşandı. Bazı takipçileri ise çocukları için güçlü olması gerektiğinin mesajını verdi.

Demet Kutluay’la benzer bir durum yaşadığını söyleyen bir takipçisi de ‘Kocasız yaşanır da, çocuklar başkadır. Ben de ayrılık geçirdim, geçecektir’ diyerek ünlü modele destek oldu.

Demet Kutluay’ın ‘yoga’ pozuna rekor ilgi