Demet Özdemir utandı, Can Yaman panikledi

Demet Özdemir, 26 Şubat olan doğum gününü iki gün gecikmeli olarak önceki akşam Etiler'de bir mekanda kutladı. 27 yaşına giren güzel oyuncuyu, rol arkadaşları Can Yaman ve Cihan Ercan’ın yanı sıra meslektaşları da yalnız bırakmadı.

Demet Özdemir utandı, Can Yaman panikledi
Milliyet Gazetesi'nden Emrah Akçaay'ın haberine göre akşam saatlerinde etçide başlayan kutlama çalgıcılar eşliğinde gece saat 04.00’e kadar sürdü. Eğlence sonrası mekandan ayrılmak isteyen grup, ön kapı ve arka kapı yaparak basına görüntülenmek istemedi.

"HEDİYELERLE ÇEKMEYİN, UTANIYORUM"

Elinde hediyelerle ön kapıda görülen Demet Özdemir, “Hediyelerle çekmeyin, utanıyorum” diyerek utangaç tavırlar sergiledi.

İki gündür sette doğum gününü kutlayan oyuncu, “Karavana gelen kırmızı gülleri Can Bey mi gönderdi?” sorusuna, “Set arkadaşlarım sürpriz yapmış” yanıtını verdi. Can Yaman ile aynı evi paylaştığı konuşulan Özdemir, bu yöndeki soruyu ise gülerek yanıtsız bıraktı.

CAN YAMAN'DAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Demet Özdemir ile aşk yaşadığı konuşulan Can Yaman, rol arkadaşı ile eş zamanlı olarak mekanın arka kapısından çıkış yapmak istedi. Doğum günü sürprizine imza atan yakışıklı oyuncu, daha önce Nişantaşı’nda birlikte görüntülendiği stilisti Aslı Parlak ile objektiflere takıldı. Gazetecilerden habersiz olan ikili, flaşlar patlayınca panikleyerek kapıda bekleyen taksiye yöneldi.

Soruları yanıtsız bırakan Can Yaman, “İyi akşamlar” demekle yetindi.