Demet Sağıroğlu'ndan şok eden U dönüş!..

Demet Sağıroğlu, meclisin vurulduğu ve sokakların ateş altında kaldığı geceyi tiyatro olarak yorumladı! Ardından ise yazdıklarını sildi.

Demet Sağıroğlu'ndan şok eden U dönüş!..
Akşam'da yer alan habere göre uzun süredir ABD’de yaşayan 90'lı yılların sevilen popçularından Demet Sağıroğlu’ndan tepki toplayan mesajlar… Popçunun 15 Temmuz gecesi halkın yardımıyla püskürtülen darbe girişimi, hakkında yazdıkları okuyanları şoke etti!

Klavye kahramanı

Olayın yaşandığı gece  halk Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emriyle sokağa çıkarken Sağıroğlu, "Sakın sokağa çıkmayın. Demokrasi için zamanında sokağa çıkmayın diyenler sizi sokağa çağırıyor. Kanmayın dostlarım" diyerek adeta klavye kahramanlığı yaptı. Evindeki bilgisayarının başında halkı yanlış yönlendirmelerde bulunan Sağıroğlu'nun yaşanılan olayları benzettiği tabir bir hayli şaşırttı.

Yüzlerce kişinin tankın önüne kendini siper ettiği ve 240 kişinin şehit olduğu geceyi 'Darbe tiyatrosu' olarak tanımlayan şarkıcı, gerçekler ortaya çıkınca söylediklerini yuttu. Geri adım atan sanatçı, yazdıklarını silse de takipçilerinin tepkisinden kurtulamadı.

Gerçek olduğuna inanamıyorlar!

Sağıroğlu, karanlık geceyi bir 'tiyatro' olarak yorumlarken Sıla ise Yenikapı'da yapılan mitingi 'şov' olarak görmüştü. Atalay Demirci ise FETÖ üyesi olduğu için tutuklandı.  

Demet Sağıroğlu'ndan şok eden U dönüş!..