Demet Şener: "2018'de özgür kalmak istiyorum"

İbrahim Kutluay’la boşanma davaları devam eden Demet Şener, “2017 benim için zordu. 2018’de özgür kalmak istiyorum. İnşallah bu yıl güzel olacak” dedi.

Demet Şener: "2018'de özgür kalmak istiyorum"
Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre Demet Şener, önceki gün Bebek’teydi. 2017’nin kendisi için zor bir sene olduğunu söyleyen manken, “İnşallah bu yıl daha güzel olacak, umutluyum. 2018’de özgür kalmak istiyorum. Bunun için de boşanmanın gerçekleşmesi gerek” dedi.

“Tekrar evlenmeyi düşünür müsünüz?” sorusuna Şener, “Daha çok erken, boşanmadım ki, hiç gerek yok. Çocuklar için böyle özel şeyleri konuşmak doğru değil” yanıtını vererek şimdilik evlilik defterini kapattığını vurguladı.

Bu işin olurunun aslında, öğrenildiği anda bitirmek olduğunu sözlerine ekleyen manken, “Keşke öyle yapsaydık. Hayatımdaki radikal kararlardan biri de budur. Boşanmak ve doğurmak gibi şeyler radikal kararlar. Her şey insanlar için. Sağlıkla sınanmayalım da, sorunum bu olsun. Hayatı seviyorum, çocuklarım var. Yaşadıklarımdan onların daha az etkilenmesi için bütün çabamı göstereceğim. Eminim İbrahim de öyle yapacaktır” şeklinde konuştu

Demet Şener: "2018'de özgür kalmak istiyorum"