Demet Şener: "Düşüp düşüp kalkma özelliğim var"

Eski manken Demet Şener tam iki yıldır sonuçlanamayan boşanma davasıyla ilgili şöyle dedi: “Medeni olsaydık, olsaydık demeyeyim çünkü ben kendimi katmıyorum, çoktan bitirirdik bu işi!”

Demet Şener: "Düşüp düşüp kalkma özelliğim var"

11 yıllık evliliğin ardından iki çocuğunun babası İbrahim Kutluay ile yollarını ayıran Demet Şener, Hürriyet Gazetesi'nden Tülay Demir Oktay’a konuştu.

“DÜŞÜP DÜŞÜP KALKMA ÖZELLİĞİM VAR”

Demet Şener, Oktay'ın "Türk kadınları boşanma sonrası kendilerini çocuklarına adıyor genellikle…" sözleri üzerine "Evet, böyle olaylardan sonra çok fazla kapatıyorlar kendilerini dış dünyaya. Ama ben çok şükür güçlü bir yapıdayım. Babam benim güçlü yetiştirdi; düşüp düşüp kalkma özelliğim var. Hiçbir zaman yaşama enerjimi, yaşama sevincimi kaybetmedim. Eminim güzel olacak hayatım, ben ona inanıyorum, inanmayı tercih ediyorum. Tabi bunun için aranmıyorum, bunun için acele etmiyorum. Öncelikle davamın bitmesini bekliyorum." yorumunu yaptı.

Güzel isim aşka küsmediğini ise "Böyle konulaarda büyük konuşmamak gerekiyor, ben bunu çok iyi öğrendim açıkçası. Şu an için aklımda hiç öyle bir şey yok, öyle biri de yok zaten. Ama ileride ne olur bilmem, tabii ki aşka küsmedim. Yaşadığım şeyi herkese mâl edemem. Yüreği çok sevgi dolu bir insanım. Bu sadece ikili ilişkilerde değil, arkadaşlarıma, tanıdıklarıma, hatta tanımadığım insanlara karşı da öyleyim." sözleriyle anlattı.

TÜLAY DEMİR OKTAY'IN HÜRRİYET GAZETESİ'NDE YAYINLANAN RÖPORTAJININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...