Demet Şener: "Ebru'ya asla sert çıkmadım"

Demet Şener, evli iş adamı Uğur Akkuş ile aşk yaşayan arkadaşı Ebru Şallı’yı eleştirmediğini söyleyerek “Onu yargılamak bana düşmez” dedi.

Demet Şener: "Ebru'ya asla sert çıkmadım"
Milliyet'te yer alan habere göre 11 yıllık evliliğini ihanet yüzünden bitiren Demet Şener’in “Evli insanların başkalarıyla ilişkiye girmeleri doğru değil. Boşansın ne isterse yapsın” sözleriyle arkadaşı Ebru Şallı’yı işaret etmişti.

Şener’in evli iş adamı Uğur Akkuş ile aşk yaşayan Şallı’yı isim vermeden eleştirdiği konuşulmuştu. Şener konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“O sözler Ebru Şallı’ya değildi. Hiçbir arkadaşımı ya da hiçbir insanı yargılamam. İsyanım sadece aldatılmaya değil bunu öğreniş ve bana yaşatılış şekline. Beni istemediğim pozisyonlara çekmeye çalışmayın. Her insan kendi yaşadıklarından sorumludur. Asla Ebru’ya sert çıkmadım.”

"O KADININ ADINI YAZIN"

Eşi İbrahim Kutluay'ın yasak aşk yaşadığını iddia ettiği Edvina Sponza'ya da 500 bin TL'lik dava açan Demet Şener, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada sosyetik güzel için "İstedi ama gizlilik kararı alamadı. Gittiği yere kadar gidecek" deyip eklemişti:

"Bana gizli ya da değil fark etmez, sonuçta ben haklıyım. Eninde sonunda kazanacağız. Edvina Sponza olarak adını yazarsanız da sevinirim. Zaten cümle alem biliyor..."