Demet Şener Kenya yolcusu

İbrahim Kutluay’la boşandıktan sonra hayatına hız veren Demet Şener, önümüzdeki ay Kenya yolcusu olacak. 41 yaşındaki sunucu, arkadaşı Aslı Hatemi ile 3 bin dolara Afrika’da safari yapıp macera dolu anlar yaşayacak.

Demet Şener Kenya yolcusu
Takvim Gazetesi'nin haberine göre İbrahim Kutluay'ın kendisini sosyetik yogacı Edvina Sponza ile aldattığını iddia ederek 11 yıllık evliliğine Ocak'ta nokta koyan Demet Şener, 'özgür kadın' olup çıktı.

Evliliği boyunca kendini eşine ve 2 çocuğuna adayan Şener, boşanma sonrası yaptığı paylaşımlarla "Zor günler geçirdim; ama her şey geride kaldı. Ben güçlü bir kadınım ve bundan sonra istediğim gibi yaşayacağım" mesajı vermişti.

HAYALİ GERÇEK OLACAK

Sık sık yakın dostu Avukat Aslı Hatemi ile seyahat eden Şener, önümüzdeki ay da hayalini gerçekleştirecek. Önceki gün Instagram'da Kenya fotoğrafı paylaşan 41 yaşındaki sunucu altına da şu notu düştü: "Hayatımda en çok istediğim şeylerden biridir bu manzara. Afrika'da safariden gelmiş, kahvelerimizi içiyoruz. Bu müthiş deneyimi yaşamak için çok heyecanlanıyorum."

Afrika'nın vahşi doğasında 5 günlük bir maceraya atılacak olan Şener'e bu seyahat 3 bin dolara (18 bin lira) mal olacak.

Yasak aşk yaşadıkları iddia edilen Kutluay ile Sponza, hâlâ objektiflerden kaçıyor...