Demet Şener: "Şiddet gördüm"

İki çocuğunun babası İbrahim Kutluay'la üç yıl süren boşanma davası geçen hafta sonuçlanan Demet Şener, boşanma sonrası ilk kez konuştu.

Demet Şener: "Şiddet gördüm"
Takvim Gazetesi'nin haberine göre önceki gün yüzü olduğu Propanthol ve Teff tohumlu çayı markalarının Antalya'daki tanıtımına katılan Şener, özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Başta Kutluay'ın kendisini sosyetik yogacı Edvina Sponza ile aldattığını öne süren daha sonra ise çekişmeli boşanma davasını geri çekip eski Milli basketbolcuyla anlaşmalı bir şekilde yollarını ayıran ünlü sunucu, şu şok sözlerle eski eşine yüklendi:.

GEÇMİŞE SÜNGER ÇEKTİ

"Artık temiz bir sayfa açtım. Çocuklarımla huzurlu, mutlu ve keyifli yeni başlangıçlar beni bekliyor. Boşanırken çok şey yaşadım. İki buçuk yıl boyunca psikolojik şiddet gördüm. Keşke kadınlar böyle savaşmak zorunda kalmasa ve herkes edebiyle yoluna devam etse. Ama maalesef olmuyor. Bu yüzden Allah karşımıza iyi ve vicdanlı insanlar çıkarsın."

Şener, "Kadınlar haklarını, kanunları bilmiyor. Ben de bilmiyordum; yaşarken öğrendim" diyerek boşanırken zorluk çeken kadınlar için de çalışmalar yapacağının sinyalini verdi.

DAVA KAPANDI

Şener, 'ikinci kadın' ilan ettiği Sponza'ya da 500 bin liralık tazminat davası açmıştı. Sunucu, mahkemede reddedilen dava sorulunca da "O konu kapandı" dedi.