Demet Şener ve Edvina Sponza yine karşı karşıya!

Demet Şener'in 'ikinci kadın' ettiği Edvina Sponza’yla pişti oldu! Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’ın sevgilisi Sponza’nın daha önce giydiği elbisenin aynısıyla sosyal medyada poz verince olay yarattı.

Demet Şener ve Edvina Sponza yine karşı karşıya!
Takvim'in haberine göre eski manken Demet Şener, geçtiğimiz günkü kıyafet tercihiyle yılın piştisine imza attı. Öyle ki Şener, eski eşi İbrahim Kutluay'la aşk yaşayan ve 11 yıllık evliliğinin bitmesine neden olarak gösterdiği Edvina Sponza ile aynı elbiseyi giyip poz verdi. Şener, dünyaca ünlü Türk asıllı İngiliz modacı Erdem Moralıoğlu'nun H&M markası için tasarladığı yeşil elbiseyle çektirdiği kareyi instagram'da paylaştı.

DEMET OFSAYTA DÜŞTÜ

Eski mankenin bu paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu. Şener'in 'ikinci kadın' ilan ettiği ve 500 bin liralık tazminat davası açtığı Sponza'yla pişti olması yorumları beraberinde getirdi. Şener'in, Sponza'nın bir ay önce giydiği elbisenin aynısını giymesi üzerine ikili için "Zevkleri aynı" yorumu yapıldı.

Demet Şener ve Edvina Sponza yine karşı karşıya!

Şener'in adını bile duymak istemediği Sponza'yla pişti olduğu için paylaşımını kaldırıp kaldırmayacağı ise merak konusu oldu.