Demet Şener ve Edvina Sponza'nın sessiz savaşı

Demet Şener, ezeli düşmanı Edvina Sponza’yla yarışı bırakmıyor! Eski manken, Sponza gibi yoga eğitmeni olmak için eğitime başladı...

Demet Şener ve Edvina Sponza'nın sessiz savaşı
Takvim Gazetesi'nin haberine göre eski manken Demet Şener, İbrahim Kutluay'la 11 yıllık evliliğinin bitmesine neden olarak gösterdiği Edvina Sponza'dan intikam almak için her yolu deniyor. Sponza'ya açtığı 'ikinci kadın' davası reddedilen Şener, sosyetik yogacıya savaş açtı. Eski manken Bebek'te bir butik işleten Sponza'ya inat, geçtiğimiz günlerde tasarımcılığa soyundu. Tasarımlarını internette satışa sunan Şener, sosyetik yogacıya çalımının bununla sınırla kalmayacağını da "Yoga kıyafetleri tasarlayacağım" diyerek belirtmişti.

Demet Şener ve Edvina Sponza'nın sessiz savaşı

Şu sıralar yoga kıyafetlerinin tasarımıyla ilgilenen eski manken, asıl bombayı sona sakladı. 14 yıldır yoga yapan Şener, bu tutkusunu Sponza gibi eğitmenliğe taşımak için önceki gün kolları sıvadı. 41 yaşındaki 2 çocuk annesi eski manken, profesyonel yoga eğitmenliği sertifikası alabilmek için başladığı eğitimlerden paylaşım yapıp Sponza'ya iş dünyasında rakip olacağını dosta düşmana ilan etti. Şener'in hamlesi, "Bu kavga bitmez" dedirtti.

KIYAFETİN AYNISINI GİYDİ!

Yıllardır yoga eğitmeni olan Sponza'nın mesleğine göz diken Şener, geçtiğimiz aylarda da sosyetik güzelin kıyafetinin aynısını giyerek ilginç bir piştiye imza atmıştı.

Demet Şener ve Edvina Sponza'nın sessiz savaşı - Resim : 2

Şener, Bebek'te butiği olan Sponza gibi moda dünyasına da adım atıp tasarımlar yaptı.

Demet Şener ve Edvina Sponza'nın sessiz savaşı - Resim : 3

Sponza ile İbo'nun aşkı, tam gaz sürüyor.

Demet Şener ve Edvina Sponza'nın sessiz savaşı - Resim : 4