Demet Şener ve İbrahim Kutluay kılıçları çekti!

Demet Şener ile İbrahim Kutluay, kılıçları çekti. Şener, nafakayı ödemediği gerekçesiyle İbo’ya haciz kararı aldırdı. Tehdit iddiasıyla hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı da verilen Kutluay, reklamla suçladığı eski eşine ‘Yazıklar olsun’ diye seslendi.

Demet Şener ve İbrahim Kutluay kılıçları çekti!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre eski manken Demet Şener'le iki çocuğunun babası İbrahim Kutluay'ın 14 yıllık evliliği 25 Mart'ta bitse de ikilinin arasındaki kavga bitmek bilmiyor…

Şener, kendisini Edvina Sponza'yla aldattığını öne sürdüğü Kutluay'ı aylık 32 bin 500 liralık iştirak nafakasını ödemediği gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde mahkemeye vermişti. Şener, iki aydır nafakayı ödemediğini öne sürdüğü İbo'ya ihtiyati haciz kararı aldırmıştı.

Eski eşinin kendisini arayarak tehdit ve hakaret ettiğini de öne süren Şener, İbo'ya bir ay uzaklaştırma kararı aldırarak da herkesi şoke etti.

'DERDİ MEŞHUR KALMAK'

İbrahim Kutluay ise dün avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada şu sert sözlerle Şener'i reklam yapmakla suçladı: "Nafakalarla ilgili ödemeler icra takibi başlatılmadan evvel yapıldığı halde, tarafıma ödeme emri gönderilmiştir. Bu icra takibinin, hukuka aykırı nitelikte ve açıkça kötü niyetli olması sebebiyle, icra takibine itirazlarımın kabulüne dair şikayet davası açılmıştır. Bu nedenlerle; hayattaki tek işi, bitmiş boşanma davası üzerinden meşhur kalmaya devam etmeye çalışmak olan ve bu sebeple ödenmiş nafakaları bile ödenmemiş göstermeye çalışan zihniyete yazıklar olsun."

ÇOCUKLARINI DÜŞÜNMEYECEK PSİKOLOJİDE


Şener de avukatı aracılığıyla şu iddiaları ortaya attı:

"Evlilik boyunca kullandığımız konut üzerindeki tarafıma oturma hakkı, karşı tarafça tesis edilmemekte ve oyalama taktikleri mahkeme kararına rağmen devam etmektedir.

Protokol ve mahkeme kararları bu şahıs tarafından yok sayılmakta ve bu şahıs kendini hukuktan üstün görmektedir.

Mahkeme kararına göre iki çocuğumun özel sağlık sigortalarının kendisi tarafından karşılanması gerekirken, kendisi çocuklarımın özel sağlık sigortalarını dahi iptal ettirecek psikolojidedir.

Bir anne olarak çocuklarımın hakkını korumakla yükümlüyüm. Kendi çocuklarını bile düşünmeyen bu şahsın tarafıma yaptığı psikolojik şiddete rağmen, dik durmaktan ödün vermeden hayatıma devam edeceğim."


İBO'DAN OLAY BEĞENİ

Demet Şener'i bombalayan eski basketbolcu, dün de Instagram'da bir takipçisinin şu olay paylaşımını beğenip mazisine gönderme yaptı: "Yuh aç gözlü olma yahu! Git, çalış kazan. Dilenci gibi eski kocanın eline niye bakarsın? Kutluay, çocuklarına bakmaya mecbur, sana değil ki… Zavallı pozu çizmek yerine ayakları üzerinde duran kadın profili çiz. Hiç değilse Demet Akalın'ı örnek al. Kadın kazıyarak bugünlere geldi."

Demet Şener ve İbrahim Kutluay kılıçları çekti!