Demet Şener'den aşk açıklaması

İbrahim Kutluay ile boşanma aşamasındaki Demet Şener, Emre Narin ile birlikte olduğu iddialarını yalanlayarak “Ben kimseyle sarmaş dolaş dans etmedim, bardan hiçbir erkekle çıkmadım. Keşke bunlar değil, 4 yıl boyunca İbrahim’in yaptıkları konuşulsaydı” dedi.

Demet Şener'den aşk açıklaması
Vatan'da yer alan habere göre İbrahim Kutluay ile olaylı boşanma davasıyla gündemde olan  Demet Şener (40) bir bilgisayar firmasında yönetici olarak çalışan Emre Narin (45) ile Beyoğlu’nda bir kulüpten çıkarken görüntülenmiş, ikilinin Sevgililer Günü’nde Roma’da tatil yaptığı iddia edilmişti. UçanKuş TV’ye konuşan Şener, aşk haberleri ile ilgili “Sorun aldatılmak değil, sorun yalan haberler” diyerek rahatsızlığını dile getirdi.

Narin’le sevgili olmadığını belirten Şener, “Çıkan haberler doğru değil. Ben Roma’ya avukatım Aslı Hatemi ile birlikte gittim, bir erkekle gitmedim. Ben kimseyle sarmaş dolaş dans etmedim, bardan hiçbir erkek arkadaşımla çıkmadım, spor hocamla çıktım. Tabii şu anda ben malzemeyim. Ama keşke 4 yıl boyunca İbrahim’in yaptıkları konuşulsaydı da benim bir bara gitmem konuşulmasaydı” dedi.