Demet Şener'den Ceyda Düvenci'nin çağrısına yanıt!

Ceyda Düvenci, bir dernek için toplam değeri 85 bin TL olan 29 adet engelli arabaya ihtiyaç olduğunu duyurdu. Düvenci’nin çağrısını gören Demet Şener’den anında yanıt geldi: ‘Hemen gönderiyorum hesaba’...

Demet Şener'den Ceyda Düvenci'nin çağrısına yanıt!
Takvim'de yer alan habere göre son 1 yıldır özel hayatında çalkantılı bir dönem yaşayan Demet Şener, buna rağmen sosyal sorumluluk projelerine destek vermeden de durmuyor. Kendisini sosyetik Edvina Sponza'yla aldatan eşi İbrahim Kutluay'la çekişmeli bir boşanma süreci geçiren Şener, önceki gün oyuncu Ceyda Düvenci'nin yaptığı paylaşıma kayıtsız kalmadı.

Demet Şener'den Ceyda Düvenci'nin çağrısına yanıt!

GÖNÜLLÜ ELÇİ DÜVENCİ

Selebral Palsi hastası çocuklara yardım eden 'Bir Can Bin Umut Derneği'nin gönüllü elçisi olan Düvenci, derneğin 17 küçük ve 12 büyük engelli bebek arabası beklediğini duyurdu. 29 engelli bebek arabasının toplam fiyatının 85 bin TL olduğunu söyleyen Ceyda Düvenci'ye takipçileri birer birer destek verdi.

'HELAL OLSUN' MESAJLARI

İki çocuk annesi Demet Şener, miniklerin tedaviye giderken anne kucağında değil de bebek arabasında taşınması için başlatılan kampanyayı duyar duymaz harekete geçti. Bütün masrafı üstlenen eski manken, Ceyda Düvenci'ye de instagram'dan "Canım hemen gönderiyorum hesaba" diye yazdı. Bunu öğrenen yetkililer ve Selebral Palsili çocukların aileleri mutluluktan havalara uçtu. Yaptığı bağışla örnek olan ünlü sunucuya "Helal olsun sana" şeklinde tebrik mesajları yağdı.

ŞİPŞAK BAĞIŞ

İbrahim Kutluay'la boşanmak için gün sayan Şener, eşinden talep ettiği yüklü tazminatı alıp alamayacağı kesin değilken bile minikler için yaptığı bağışla takdir topladı.