Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a çok sert yanıt!

İhanet ettiği gerekçesiyle İbrahim Kutluay'a boşanma davası açan Demet Şener, küplere bindi. Eski eşinin ‘Servet avcısı’ iması yaptığı Şener, önceki gün açtı ağzını yumdu gözünü.

Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a çok sert yanıt!
Takvim'de yer alan habere göre boşanma davaları çekişmeli bir şekilde süren Demet Şener'le İbrahim Kutluay'ın arasındaki sular bir türlü durulmuyor. Önceki gün avukatı aracılığıyla basın açıklaması yapan Kutluay'ın "Gündemde kalmak için 'basını', sebepsiz zenginleşmek için de 'mahkemeyi' kullanan Demet Şener, bundan vazgeçerse dava sonuçlanır" sözlerine Şener'den yanıt gecikmedi. "İki insan çeşidi vardır. Zaman geçtikçe hatalarıyla yüzleşen, zaman geçtikçe yüzsüzleşen" sözünü paylaşan Şener, ardından şunları yazdı:

'DEVLET MEMURU DEĞİL'

"Yaşadıklarımın 10'da birini bilmiyorsunuz. Ben affettim. Onu Allah affetsin. Avukatına bu yüzsüz açıklamayı yaptırmasına ise şaşırıyorum. 16 yıl boyunca çalışmaya devam etseydim bu paraların çok daha fazlasını kazanırdım zaten. Tazminatlar kişinin mal varlığına göre istenir. Koskoca Kezban Hatemi ve Aslı Hatemi de herhalde bu tazminatı kafalarına göre uydurmadı. Bahsettiğimiz kişi devlet memuru değil."

Demet Şener'den İbrahim Kutluay'a çok sert yanıt!


8 MİLYON LİRALIK ÇEKİŞME

İki çocuğunun babası İbrahim Kutluay'ın kendisini Edvina Sponza'yla aldattığını öne süren Şener, Kutluay'ın yaptığı 'servet avcısı' imasıyla deliye döndü. İbo, kendisinden 8 milyon TL tazminat isteyen Şener için "Türk Hukuku'nun kabul ettiği ölçütlerin 20-30 misli tazminat talep etmiştir" demişti.