Demet Şener'den olay açıklamalar!

İbrahim Kutluay ile boşanma davaları devam eden Demet Şener, “Malum şahsa makul teklifler sunuyoruz ama zorluk çıkarıyor” dedi. Çocuklarının babalarıyla görüştüğünü söyleyen Şener, “Her şeyine laf ederim ama babalığına etmem” diye konuştu.

Demet Şener'den olay sözler!
Sabah'tan Okan Filizçay'ın haberine göre yaklaşık bir yıldır eşi İbrahim Kutluay ile boşanma sürecinde olan ünlü manken Demet Şener, önceki gün katıldığı bir davette çarpıcı açıklamalar yaptı.

İbrahim Kutluay'ın kendisine zorluklar çıkardığını belirten Şener, şöyle konuştu: "Ben kendisini seven, ne istediğini bilen bir kadınım. Bazı fırtınalı günler yaşadım ama çok şükür her şeyi atlattım. Çok az kadının göstereceği anlayışı gösteriyorum. Yaklaşık bir yıldır boşanma sürecinin içindeyim. Buna rağmen malum şahıs, hâlâ bana zorluk çıkarıyor."

Davayı çok uzatmamak için İbrahim Kutluay'a çok makul teklifler ilettiğini belirten Şener, "Nasıl bir ruh hali içinde olduğunu bilemiyorum, hâlâ bir şeyleri çok gereksiz uzatıyor" yorumunu yaptı. Kendisini sosyetik Edvina Sponza ile aldatan eşi İbrahim Kutluay'a sitem etmeye devam eden Demet Şener, "Ben kendisinden normal bir tazminat talep ettim ama onu bile ödemeyi kabul etmedi. Benim asıl sitemim, kızgınlığım bizi hâlâ zor durumda bırakması. Bu işi başka şekilde hallederdim fakat hukuk yoluna başvurmayı tercih ettim" dedi.

Kutluay'ın çocukları Ömer ve İrem'le görüşmeye devam ettiğini söyleyen Şener, "Her şeyine laf ederim ama babalığına etmem" dedi.

Edvina Sponza'nın ihanetin bütün belgelerini şoförü ile kendisine gönderdiğini söyleyen Şener, "Kayıtları, fotoğrafları, her şeyi gönderdi. Sanırım beni durumdan haberdar etmek istedi" diyerek kahkaha attı.