Demet Şener'i şoke eden paket!

Demet Kutluay, aylarca küs kaldığı eşi İbrahim Kutluay ile barışmıştı. Bir süre sonra kendisine gelen bir paketle sarsıldı. O paketten, bir mektup ile bazı eşyalar çıktı

Demet Şener'i şoke eden paket!
İHANETİ 11 AY ÖNCE ÖĞRENMİŞ

Sabah'tan Bülent Cankurt'un bugünkü yazısına göre
İbrahim-Demet Kutluay çiftinin 2012'den bu yana evliliklerinin kötü gittiği ile alakalı sürekli dedikodular dolaşsa da; Demet Kutluay, eşinin kendisine ihanet ettiğini bundan tam 11 ay önce öğrenmiş.

Ancak İbrahim Kutluay eşinin önünde diz çöküp, "Söz veriyorum bir daha bunları sana yaşatmayacağım. Beni affet" diye yalvarınca, Demet Kutluay da, iki çocuğunun hatırına ihaneti içine sindirip eşine bir şans daha vermiş. Uzun süre birlikte hiç görünmeyen çiftin son yedi-sekiz aydır mutluluk pozları vermesinin nedeni de bu işte...

BOŞANACAKLARINI ÇOCUKLARINA SÖYLEMİŞ

Ancak Demet Kutluay, geçen ay eşinin kendisine verdiği sözleri tutmadığını öğrenmiş. İbrahim Kutluay'ın telefonunda, 2012'de adının aşk dedikodularına karıştığı kadınının çıplak fotoğrafını ve mesajlarını yakalamış. Üstüne üstelik o kadın, İbrahim Kutluay'ın kendisine aldığı hediyeleri bir paket yapıp 'Eşinin bana aldığı hediyeler' notuyla Demet Kutluay'a göndermiş.

Bu gelişmelerin üzerine 'Artık yeter' diyen Demet Kutluay, önce çocuklarına uygun bir dille babaları ile evliliklerinin yürümediğini ve boşanacaklarını söyleyip avukatı Aslı Hatemi'ye vekalet vermiş.

AİLELER DE DEVREYE GİRMİŞ

İbrahim-Demet Kutluay çiftinin barışmasını en çok isteyenlerden biri de Demet Kutluay'ın kayınpederi ve kayınvalidesi Burhan-Meral Kutluay.

SABAH / GÜNAYDIN'DAN BÜLENT CANKURT'UN BUGÜNKÜ YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...