Demir Demirkan ilk defa konuştu!..

Zor günlerden geçti; herkes onu konuştu ama o hep sustu. Şimdi sıra onda. ‘Tam Ölmek de Değil’ isimli albümünü yayımlayan Demir Demirkan, merak edilen her şeye ilk kez cevap verdi.

Demir Demirkan ilk defa konuştu!..
Hürriyet'ten Hakan Gence'nin röportajı...

Sertab Erener’le ayrılıktan sonra, basın açıklamanızda “İlişkimizi sonlandırma kararı aldım” dediniz. Bu tek taraflı kurulan cümle sonrasında özellikle kadınların hedefi oldunuz. Şimdi o cümleden dolayı vicdanınız rahat mı?


- Sorumluluğunu almadığım ve almayacağım hiçbir laf etmedim. O cümleyi iyi okuyun. Nesi yanlış, bana söyleyin. Birisi dürüstçe “Ben bunu böyle yaptım” dediği zaman neden kızıyoruz? Benim kadar dürüst konuşacak cesaretiniz varsa konuşalım.

Ayrılığı onca yıl sonra bireysel bir dille açıkladığınız için kızıyor olabilirler mi?

- Açıklamayı ben yapıyorum. Diğer türlü olsa ortak yapardık açıklamayı.

Erener, konuşmamanız için tedbir kararı çıkarttı. Söyleyebileceğiniz çok gizli şeyler mi var?

- Bilmiyorum valla. Aynı soruyu ben de kendime defalarca sordum.

Halen arkadaş mısınız?

-Başka sorulara geçelim lütfen.

Son bir şey: İddia edildiği gibi bir aldatma var mı?

-Bunlara cevap verince başlık oluyor, albüm güme gidiyor. Bu yüzden gerçekten konuşmak istemiyorum. Sadece şunu söyleyeyim: Ben kimseyi incitmedim. İncitmek için de hiçbir şey yapmam.

Ama bu bir cevap değil!

-“Her şey daha sonra başladı” diyeyim.

Yeni sevgiliniz Seda İnce liseden arkadaşınız. Yıllar sonra bu arkadaşlık nasıl aşka döndü?

- Artık bu konuda son kez cevap veriyorum. Böyle bir niyet yoktu. Yıllardır görüşmüyorduk. Sonra ben onu aradım ve ilişkimiz bu noktaya geldi.

Sosyal medyada sevgiliniz çok eleştirildi; bu, sizi yaralıyor mu?

- Hayır. İyi söyleyenlere teşekkür ederim. Kötü konuşanlar bir daha düşünsün. Bu kirli bir oyun değil. İçinde sevgi olan, tamamen saf bir oyun. Ben hiçbir şeyi sebepsiz yapmam. Benden kimse sığlık beklemesin. 42 yaşında, olgun bir adamım. Yıllardır müziğim için uğraşıyorum. Allah aşkına, çok da uzun bir ilişkim oldu. Aklı başında bir insan, bir sabah uyanıp ilişkisini böyle bitirmez. İnsanlar konuşacaksa, bütün bunları göz önüne alıp konuşsun.
Konular Röportaj