Demirören'den Melo'ya özel davet!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, A Milil Takım'ın 12 Kasım'da Brezilya ile oynayacağı özel maça, aralarında Galatasaraylı Melo'nun da bulunduğu Türkiye'deki Brezilyalı sporcu ve teknik adamları da davet etti.

Demirören'den Melo'ya özel davet!
Sporx'in haberine göre Galatasaray'ın yeni yönetiminin TFF'yi ziyaret etmesiyle başlayan yumuşama ortamında böylelikle dev bir adım daha atılmış oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu, 12 Kasım’da Brezilya ile Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak olan milli maçla ilgili ilginç bir davete imza attı.

TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş imzasıyla Felipe Melo’ya hitaben yazılan ve dün (30 Ekim 2014)de sarı-kırmızılı kulübe gönderilen yazıyla bu daveti resmileştirdi.

TFF'nin şu anda Türkiye’de görev yapan diğer Brezilyalı oyuncu ve teknik adamlara da aynı daveti yaptığı öğrenilirken Felipe Melo’nun da aralarında bulunduğu Brezilyalılar'ın maç günü TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile Brezilya Futbol Federasyonu yetkilileriyle bir araya geleceği ifade edildi.

TFF’nin 12 Kasım’daki bu tarihi maça ayrıca ülkemizde Voleybol branşında görev yapan 4 ismi de davet ettiği belirtildi. Ülkemize en son 1958 yılında gelen Brezilya milli takımıyla 12 Kasım 2014’de Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanacak olan bu özelmüsabaka ayrıca Türkiye’de görev yapan yaklaşık 30 Brezilyalı sporcuyu da bir araya getirmiş olacak.
Konular Spor Haberleri