Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin bir araya geldi!..

Deniz Akkaya, davalık olduğu Efe Önbilgin'le bir araya geldi! Kızını Babalar Günü'nde ünlü işadamıyla buluşturan Akkaya ile eski aşkı arasındaki buzlar da eridi.

Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin bir araya geldi!..

Deniz Akkaya için kızı Ayşe'nin mutluluğu her şeyden önce geldi! Aylardır kızının babası Efe Önbilgin'le birbirlerine hakaretler yağdıran Akkaya, eski sevgilisiyle geçtiğimiz akşam bir araya geldi.

DENİZ AKKAYA (FOTO-GALERİ)

Bodrum'da gerçekleşen buluşmanın amacı ise Babalar Günü'nde Ayşe ile Efe Önbilgin'in birlikte olmasıydı. Soğuk başlayan buluşmada, ilerleyen saatlerde Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin arasındaki buzlar eridi.

DENİZ AKKAYA İLE EFE ÖNBİLGİN KAVGA ETTİ (VİDEO)

Geç saatlere kadar kızları için birlikte olan eski aşıkların, halen devam eden karşılıklı davalarını da konuştukları öğrenildi.

AŞK YENİDEN BAŞLAR MI?

Babalar Günü bahanesiyle bir araya gelen Akkaya ile Önbilgin, önceki gün de buluşurak uzun uzun sohbet etti. Gazetecilerin bu görüşmeyi görüntülememesi için dikkatli davranan eski aşıkların, önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelip gelmeyeceği ise merakla bekleniyor.

HAKARETLER HAVADA UÇMUŞTU

Ünlü model, kızıyla yeni sevgilisini tanıştıran Efe Önbilgin için, şu sözleri sarf etmişti: "Kokainman, alkolik, şerefsiz, baba müsvettesi, utanmaz arlanmaz, ar damarı çatlamış insan."

Önbilgin de bu sözler üzerine dava açtığı Akkaya'yı "para peşinde koşmakla" suçlamıştı.

HALİL ÇİLİNGİR / TAKVİM İNTERNET SİTESİ