Deniz Akkaya ve Murat Varol 5. kez barıştı!

Ağustos ayında ayrılan Deniz Akkaya ve Murat Varol’un yeniden bir araya geldiği iddia edildi. İkilinin, önceki gün baş başa kahvaltı yaptığı konuşuluyor.

Deniz Akkaya ve Murat Varol 5. kez barıştı!
Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın özel haberine göre Deniz Akkaya’nın geçtiğimiz aylarda yollarını ayırdığı Murat Varol’la yeniden barıştığı iddia edildi. Yılan hikayesine dönen ilişkilerinde yeni bir sayfa açma kararı alan ikili, beşinci kez bir araya geldi. Akkaya’nın, önceki gün sabahın erken saatlerinde Varol’la Etiler’de bir mekanda kahvaltı yaptığı öğrenildi. Çiftin, mutluluklarını görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bir dönem mahkemelik olduğu Akkaya’yı ses sistemi hoparlörüyle yaralayan işletmeci, 3 bin TL adli para cezasına çarptırılmış; model ise ölümle tehdit suçundan 2 ay 15 gün ceza almış, bu da adli para cezasına çevrilmişti. İkili, son ayrılığın ardından yabancı sevgilileriyle gündeme gelmişti.

Akkaya, Yunan sevgilisi Haris’le olan aşkıyla konuşulurken, Varol ise sarışın Rus bir kadınla objektiflere mutluluk pozu vermişti.